Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Justin Bieber-be. Mit tegyek?
régen is nagyon szerettem, de az utóbbi időbe már túlzásokba esek. teljesen beleszerettem, már sírok a fájdalomtól, hogy nem lehetek vele. és biztos vagyok benne hogy ő lesz a férjem. de akkor is rossz , mert nincs itt velem én meg csak a képeit nézhetem.
miért van ez? mit tegyek hogy jobb legyen? vagy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot?
Kedves kérdező adok neked egy emberibb választ.
Ne légy őrült rajongó, aki csak zaklatja, szegény embert, Van neki ilyenből elég. Légy visszafogott, és szerény, ne küldj neki egy üzenetet el százszor, mert csak egynek fog elkönyvelni a sok közül, inkább mondd el neki, hogy mennyire szereted a munkásságát és mennyire becsülöd, hogy idáig eljutott. Ha véletlenül találkozol vele, akkor ne rohanj sikítozva oda, hogy "jaaaj Ez Justin Bieber" Szimplán csak fölösleges és lealacsonyító viselkedés. Én jómagam nem szeretem, sem őt, sem pedig a számait, mert szimplán nem értem, mit akar mondani. Mondhatod erre azt, hogy egy irracionálisan kultúrátlan ember vagyok, ám nem hiszem, hogy enne okod rá, mert eddigi válaszaidból ítélve egy éretten gondolkozó fiatal lány vagy, aki beleszeretett egyik példaképébe. Azonkívül ne vedd magadra az infantilis kölykök beszólásait, viszont van néhány olyan amik igaznak is bizonyulnak. Ne kergess elérhetetlen álmokat, próbáld meg, de egész életben cipeld, mert a végén egyedül maradsz, ha sikerül és téged fog feleségül venni, hát akkor fogadd őszinte gratulációmat. Viszont ne feledd, mindig légy önmagad, soha ne üldözd, mert mint már egyszer írtam így is sokan zaklatják, légy visszafogott, nőies és ne légy egy pióca, aki tapad rá. Sok sikert és ne hallgass mások hülyeségeire, mivel csak az a céljuk, hogy bántsanak.
Valakinek nagyon tetszhetett a kérdésed XDDD:
OMG!!! híres lettem ! BASSZUS EZ SZÉGYEN XDD naja . milyen elvakult csitri voltam , na ja szégyen vagyok xddd
kiszerettem ebből a nagyképű drogos majomból.... és ez gáz!! hogy csinálhattam ilyet?? omg omg -.- istenem kérlek nyisd fel a többi hülye szemét is ámen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!