Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap végre sikerült egy talit össze hoznunk az egyik barátommal.Tökre örültünk is egymásnak,hogy végre személyesen is találkozunk meg minden.Probléma ott kezdődik,hogy túl sokat ittunk,és hát megtörtént olyan is aminek nem lett volna szabad.Mert csak barát.Meg is beszéltük,hogy ez csak baráti szex volt.Most nagyon össze vagyok zavarodva,mert nem szabad belé zúgnom.De ha kerülni fogom,tudom hogy bemesélné magának,hogy nem volt nekem jó.Túl jól ismerem már.Csak az a fura,hogy amikor ma reggel elbúcsúztunk,olyan hosszan bámult utánam.Azóta olyan kedvetlen vagyok :/2012. jún. 30. 13:33
2/4 A kérdező kommentje:
De nem szabad..Nem és nem ..nem szerethetek bele...ezt mondja az eszem..a szívem meg egész mást :/
2012. jún. 30. 13:44
3/4 anonim válasza:
Miért nem szabad beleszeretned?ő mit érez? hát az biztos,h szar érzés mikor olyanba vagy szerelmes,akibe nem lenne szabad
4/4 A kérdező kommentje:
Mert megegyeztünk még tali előtt,hogy bármi is fog történni nem lesznek érzéseink egymás felé.Nem a szomszédban lakik,és nem rég szakított a barátnőjével.Ő nem akar új kapcsolatot egyenlőre.Ezt tudom.S így csak én szenvednék,de nem akarok.
2012. jún. 30. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!