Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a fenét csináljak?
Kérlek, legalább te őrizd meg a becsületedet, ha már a pasi nem képes rá.. Vagyis utasítsd el egyértelműen.
Én nem tudnék kibékülni magammal, ha olyannal lettem volna először együtt, akinek felesége van.. Nem véletlenül várnak egyesek az arra érdemesre.
Azt kell eldöntened, neked milyen az értékrended.
Van egy hely, ami az életed. Ott van egy 40-es férfi(felesége és gyerekei vannak), aki megakar téged dugni. Elkezdett fogdosni és te hagytad neki.
Szerinted? Már az elején le kellett volna ordítanod a fejét. Ne haragudj, de te nagyon hülye vagy...
hol laksz mit szolnál ha beszélgetnénk?
olyan vok mint te.....19f
hol laksz mit szolnál ha beszélgetnénk?
kb olyan vok mint te.....19f
ma 22:31!
Búza vagy? Mert a kérdező a fiúkat szereti...
én már az elején is elhúzódtam,meg nem is akartam nagy dolgot csinálni belöle mert azthitttem hogy csak szórakozik és csak beégtem volna hogy mit képzelek hogy majd pont velem áll le,de msotmár más, tudom hogy hülye voltam.
hogyhoyg oylan vagy mint én kedves 3,?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!