Mégis MI a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, állami gondozott, megszöktem az intézetből mert a rétinép szanaszét lopott, vert, stb, én ehhez gyenge vagyok. Oda vissza nem. Anyám skizofrén és amúgyse áll velem szóba. Apámék elhúztak külföldre a napokban. Barátom/barátnőim melóznak vagy nyaralnak. Hol a fenébe aludjak? Van kb. 800 forintom. Budapesten vagyok. Még mobilom sincs, csak telefonkártyám, ellopták azt is. A netkávézóban egy külföldi néger ül mellettem aki barmira hajt rám, de az ilyen megoldásokat szeretném elkerülni. Ötlet?2011. aug. 19. 14:49
1/26 A kérdező kommentje:
Ja és gyors ötleteket kérnék ha lehet, mert órahúszkor lépnem kell hogy azért maradjon valami pénzem...
2011. aug. 19. 14:51
2/26 anonim válasza:
Egyáltalán senki rokonod nincs? így még vissza is vihetnek
3/26 anonim válasza:
Oké megszöktél, de mihez akarsz kezdeni?
Ha meg megoldod holnap hol alszol?
Szerinted az állami gondozásból megszökött gyerekeket nem keresik?
Tudom nem a legjobb megoldás, de vissza kéne menned.
Pesten pénz nélkül, nem fogsz tudni megélni, max ha kéregetsz, nem tudom, hogy az mennyire lenne jó.
4/26 A kérdező kommentje:
Hát vissza is visznek ha megtalálnak, de nem fognak. Nincs senkim. Csak az említettek.
2011. aug. 19. 14:55
5/26 anonim válasza:
És az utolsó 800 forintodat elnetkávézózod?
Gratula.
KAMU.
Pl. aki dolgozik, annál alhatsz, észlény, csak napközben van meló...
6/26 anonim válasza:
Értem én, de mihez akarsz kezdeni?
Van valami elképzelésed?
Oké, ma alszol valahol és aztán?
7/26 A kérdező kommentje:
Holnaptól már megoldom, van barátom, barátnőim, csak most állt elő ez szar helyzet... Meg tegnap, mert tegnap meg kórházban voltam és egy nappal előbb engedtek ki, mint gondoltam. És szar volt a Margit szigeten aludni, nem ismételném meg. :S
2011. aug. 19. 14:56
8/26 anonim válasza:
Nem lehet átkérned magad egy másik otthonba?
9/26 A kérdező kommentje:
Nem kamu, b*szd, ha akarsz gyere ide, nézd meg, Akácfa utca... Képzeld, van, aki éjszaka dolgozik. Nem tudtad? Pedig van.
2011. aug. 19. 14:57
10/26 A kérdező kommentje:
Az hónapokig tartó eljárás, és szökősöket nem is nagyon vesznek át, már kérdeztem bent még régebben.
2011. aug. 19. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!