Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mégis MI a fenét csináljak?

Mégis MI a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, állami gondozott, megszöktem az intézetből mert a rétinép szanaszét lopott, vert, stb, én ehhez gyenge vagyok. Oda vissza nem. Anyám skizofrén és amúgyse áll velem szóba. Apámék elhúztak külföldre a napokban. Barátom/barátnőim melóznak vagy nyaralnak. Hol a fenébe aludjak? Van kb. 800 forintom. Budapesten vagyok. Még mobilom sincs, csak telefonkártyám, ellopták azt is. A netkávézóban egy külföldi néger ül mellettem aki barmira hajt rám, de az ilyen megoldásokat szeretném elkerülni. Ötlet?
2011. aug. 19. 14:49
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

hát ingyen nem hinném, hogy bárhol aludhatnál, max hajléktalan szállón, de cseberből vederbe esnél

vagy egy lépcsőháznak a pincéjébe, ez lenne a legkézenfekvőbb

2011. aug. 19. 14:58
 12/26 A kérdező kommentje:
(Amúgy nem, a netkávézón kívül lesz még 800 forintom. Csak felnéztem Fb-ra is, hátha van akinek nem tudom a számát, és ráér... Meg megkérdeztem ezt.)
2011. aug. 19. 14:59
 13/26 anonim ***** válasza:

A rendőrök már keresnek, ezt biztosra veszem. Elhiszem hogy nem jó ahol éltél, de hidd el, nagyon fiatal vagy még ahhoz hogy önálló életet élj.

Mihez kezdesz pénz nélkül? Még kiskorú vagy, így munkát sem kapsz.

Szeretnék valami bíztatót mondani, de reálisan kell nézni a dolgokat.

Ha tényleg annyira szörnyű az a hely, akkor hívd fel valamelyik barátnődet és ha végzett a melóval tudsz nála aludni addig meg húzd meg magad mert a zsaruk elkapnak és visszavisznek.

Amíg apukád külföldön van addig aludhatsz a barátnőidnél, ha pedig hazaért beszéld meg vele, hogy had éljél vele.

Nem is értem miért nem nála laksz, miért intézetben??

2011. aug. 19. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Hm, és attól, hogy éjszaka dolgozik, még beengedhet nem?
2011. aug. 19. 15:01
 15/26 A kérdező kommentje:

Már fél éve keresnek, de még nem találtak meg.

Apámék meg örökre költöztek Angliába sajnos.

De köszönöm amúgy a normális válaszokat. Lehet mégis sikerül intézni valamit.

2011. aug. 19. 15:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem, mégsem. :D Na mindegy, csak megoldódik... Fő a spontaneitás.
2011. aug. 19. 15:05
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát ha pesti lennék azonnal jöhetnél hozzám aludni. De én nagyon messze élek Pesttől, így ez kilőve.

Más rokon? Nagynéni, nagybácsi? Unokatestvér?

2011. aug. 19. 15:07
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Senki... Apám révén a rokonok nagyon messze élnek, anyáméi meg dettó mint anyám, szóba se állnak velem (mondjuk jobb is)...

2011. aug. 19. 15:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Pasid van??

Mert akkor nála meghúzhatnád magad.

2011. aug. 19. 15:10
 20/26 A kérdező kommentje:
Nincs otthon. Holnap már lesz, de ma nincs. :/ Kulcsom meg nincs hozzá... :)
2011. aug. 19. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!