Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mégis MI a fenét csináljak?

Mégis MI a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, állami gondozott, megszöktem az intézetből mert a rétinép szanaszét lopott, vert, stb, én ehhez gyenge vagyok. Oda vissza nem. Anyám skizofrén és amúgyse áll velem szóba. Apámék elhúztak külföldre a napokban. Barátom/barátnőim melóznak vagy nyaralnak. Hol a fenébe aludjak? Van kb. 800 forintom. Budapesten vagyok. Még mobilom sincs, csak telefonkártyám, ellopták azt is. A netkávézóban egy külföldi néger ül mellettem aki barmira hajt rám, de az ilyen megoldásokat szeretném elkerülni. Ötlet?
2011. aug. 19. 14:49
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

suliba jársz?

Úgy értem, ha van valahol tanulói jogviszonyod és diákod akkor kaphatsz diákmelót, a semminél jobb

az alvással kapcsolatban még egy ötlet, fent Normafán az erőben vannak elhagyatott házak amikor arra sétálunk szoktunk látni, ilyen vadászles szerűségek, most nincs hidege szerintem az még esetleg egy normálisabb megoldás, abszolút fedett, bár ajtaja nincs:o(

Ez jutott még hiretelen eszembe.

de nagyon vigyázz magadra.

2011. aug. 19. 15:11
 22/26 A kérdező kommentje:

Munkakeresésben vagyok, csak sajnos nincs sok lehetőség. Takarítgatni szoktam meg ilyenek, ha van valami, de nem rendszeres...

Normafát megnézem ha nincs más, köszi. :)

Viszont lassan mennem kell emberek. Köszi a válaszokat, majd jelzek, hogy mi lett. :)

2011. aug. 19. 15:13
 23/26 anonim válasza:
Vigyázz magadra és nagyon sok sikert neked, gondolok rád, bár tudom ez nem sokat segít:o((
2011. aug. 19. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:

EPIC FAIL! :D

20kor lejárt az ideje, de 55kor ír :'D

2011. aug. 19. 16:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Te vagy a skizofrén nem anyád:D
2011. aug. 19. 16:36
 26/26 anonim válasza:
14:49-kor írta a kérdést és 15:20-kor járt le az ideje, utána már nem kommentelt, nem értelek.
2011. aug. 19. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!