Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét akar ez a srác tőlem?
23 éves lány vagyok. Hétfőn megismertem egy velem egykorú srácot. Egy tanfolyamra járunk. Nagyon aranyos volt már az első percekben, egymás mellé ültünk, úgy volt hely. Elsütöttem egy poént, ő később viszonozta.
Azóta eltelt 3 nap. Azt látom, hogy nevet, néz a szemembe, amikor lát. Szünetben jön hozám, meg a barátja is. Mellém ülnek le ebédelni.
Ma pl többször beszélgetés közben megérintette, megsimogatta a kezemet, a karomat pontosabban. Látom, hogy néz, ha távolabb van. Beszélgettünk a csop.társnőimmel a párkapcsolatokról, meghallotta, hogy a páromról beszéltem.
Később leült hozzám, meg a barátja, együtt reggeliztünk, amikor azt mondta nem akar kíváncsiskodni, de hallotta a páromat. Van párom? Mondtam, nincs. Kérdezte mióta?
Ebédnél is elmegy mellettem, megsimogatj a karomat, miközben a hátamnál elmegy és leül mellém.
Szerintetek érdeklődik irántam?
Nem!
Szerintem utál téged és legszívesebben jól az arcodba okádna.
Egyértelmű jelek, eléggé, szerelmes a pici fiú, és nem akarja elszúrni!
Sok boldogságot, ha bejön neked is. :D
Én egyszer megláttam egy lányt, és beleszerettem 1 évig voltunk együtt.
Mért ne lehetne 3 nap után ? :)
8 hónapja vannak együtt, azt tudom. Láttam egy közösségi portálon, hogy olyanokat írnak egymásnak, hogy szeretlek..én is....stb.
Meg közös fotók kitéve.
De akkor meg a fene sem érti. Számomra tabu, mert tisztelem ennyire nő társamat, de zavar, hogy így viselkedik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!