Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám maszturbáláskor rámnyito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám maszturbáláskor rámnyitott és jópárat lekevert. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, 17, mingyárt 18. Egyik este tök békésen vertem ki az ágyamba és már majdnem elélveztem, amikor anyám rámnyitott. Meglátta hogy áll meg a kezemet is hogy honnan húzom el, erre nem kimegy, hanem oda jön azt kettő akkorát leb-szott. Megkérdeztem hogy mi baja, akkor én hogy születtem, erre kaptam még párat azt elkezdett ordibálni velem, hogy ez undorító meg hogy ne csináljam többé, meg hogy nem szégyellem magam? meg ilyenek. anyám nem vallásos és azóta sem beszélt velem sokat, pedig előtte jó kapcsolatunk volt. nem látta a farkam vagy ilyenek, csak a takarón láccott át, hogy áll. Mit csináljak vagy mondajk neki? Beszélni már próbáltam vele, és ismét rákezdett erre az undorító, undorító dologra.
2012. jún. 29. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Hozz haza egy csaj , arra kíváncsi leszek , hogy mit szólna ! ;-)
2012. jún. 29. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

Mondd meg ezt anyádnak:

http://www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s

:D

2012. jún. 29. 21:46
 13/19 anonim válasza:
100%

Nemtudom mi baja lehet anyukádnak de ez teljesen normális hogy recskázol...

ui: vegyél lakatot vagy menj le a pincébe oszt ott csinálhatod nyugottan...

2012. júl. 11. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj de szakadok a röhögéstől! XDD
2012. aug. 28. 23:40
 15/19 anonim válasza:
88%
azota milyen a kapcsolatotok?
2012. szept. 8. 16:41
 16/19 anonim válasza:
100%
Anyád nemnormális. Azért pofánbasz mert matyizol kb. olyan mintha szarásnál rád nyitna és pofon csapna, hogy ne csináld mert undorító. Mindkettő az élethez tartozik és mindenki csinálja.
2013. jún. 20. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
lol
2013. júl. 27. 13:12
 18/19 kovács kody ***** válasza:

hát ha az én anyám ilyet meg tett volna akkor ott a bizalom kettőnk közt abszolút megszűnne az én részemről, főleg ha nem is vallásos akkor miért ellenzi ezt?

tudod mit na már csak azért is maszturbálj persze nem előtte de ezt nem veheti el tőled! amiről nem tud az nem is fáj!

2013. aug. 8. 16:23
 19/19 anonim válasza:
Na mi lett végül belőle? :D
2017. aug. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!