Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbalaskor ha a spermat megeszem, akkor visszanyerem a vitaminokat belolle? (TOBB LENT)
napi 3 maszturbálással az alábbi mennyiségű vitamin és ásványianyag mennyiségeket veszted el, amelyeket erősen ajánlott pótolni. de a nagyobb vitaminveszteség elkerülése érdekében csökkenthetjük a maszturbálások számát.
-2456 NE A-vitaminbol
-1239 NE Béta-karotinból
-5,5 mg B-1 vtaminbol
-4,23 mg B-2 vitaminbol
-62 mg B-3 vitaminbol (niacinamid)
-3,2 mg B-6 vitaminbol
-223 mg C-vitaminbol
-150 NE D-vitaminbol
-11 mg Pantoténsavból
-3 NE E-vitaminból
-334 mg Magnéziumbol
-1219 mg Kalciumbol
-16,9 mg Cinkből
-8 mg Vasbol
-0,6 mg Mangánbol
Csak a lényegesebb vitamin és ásványianyag veszteségeket irtam le, de ezeken felül még számos távozik a maszturbálások alkalmával. az adatok alapján beláthatjuk, hogy a leglényegesebb anyag a kálcium, ami elvész a maszturbálás közben, így nagyobb mennyiségű tej fogyasztása javallott.
Ez azt jelenti ,hogyha megeszem a maszturbaciomat akkor azok a vitaminok nem vesztodnek el s nyomhatom egesz nap?
pisisd is idd meg
verejtékedet meg nyald le
Akkor ezért vagyok kimerült ha sokszor csinálom egymás után vagy ha túl gyakran. Volt egy idő, hogy naponta csináltam, de akár naponta kétszer is, mindezt folyamatosan több héten át. Olyan gyenge voltam már a végén, mint a harmat. Ezenkívül olykor ingerült, hirtelen haragra gerjedő is voltam, kb egy rossz szó után már át tudtam volna harapni a másik torkát.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy egészséges ha túl gyakran csinálja az ember. Persze egyéne válogatja, nálam nem megy napi szinten.
3-as, a napi 3-4 recskától kimerülsz az régen rossz
mi lesz veled később
1-es, hülyeséget beszélsz: bármi amit megeszel, vitamindús gyümölcs, ásványi anyagokban gazdag bármi, a gyomrodban végzi, sav által lebontásra kerül, tehát azt is kár megenni?
Szóval, igen szerintem azokat az építőköveket a test felhasználja újból, de nem muszáj a saját spermádat megenni, ehetsz haltejet is például:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!