Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám rámnyitott maszturbálás közben. Elég gáz volt. Veletek történt már hasonló?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy nincs itthon senki. A nappaliban lapozgattam egy szexlapot, és úgy döntöttem, hogy könnyítek magamon, mert már 3 napja nem vertem ki, és eléggé feszült voltam már. Ráspricceltem az asztalra(onnan könnyen le lehet törölni), és akkor a hátsó ajtón benyitott anyám. Nagyon elszégyelltem magam. Ő rögtön látta, hogy mi a helyzet, azt mondta, hogy nincs semmi baj, tudja hogy minden fiú szokta ezt csinálni, és nem fogja elmondani senkinek. Azt hittem hogy elsüllyedek amikor elővett egy zsepit, és elkezdte letörölni az asztalról a spermámat.
Járt már valaki így?
Hogy viseltétek?
2011. márc. 22. 15:50
1/31 anonim válasza:
Jesszus! Ez elég ciki lehetett. :)
Mindenesetre jó fej az anyukád.
2/31 anonim válasza:
Volt ilyen, és szerencsére anyám egyből kiment és nem beszéltünk róla, csak néhány nap múlva. Akkor is én hoztam szóba. Jobb volt ez így. Szerintem ilyenkor bármit mondani, főleg spermát törölgetni az asztalról nem jó ötlet. Annál kínosabb.
3/31 anonim válasza:
uhh elöször azthittem a farkadról törölte le.XD
4/31 anonim válasza:
Ja hogy még ő törölte le az asztaltxD Hány éves vagy?
5/31 anonim válasza:
Azért azt megnéztem volna, ahogy anyud a spermádat törölgeti az asztalról. Hát, ez kínos.
6/31 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2011. márc. 22. 15:56
7/31 anonim válasza:
lol és anyád letörölte neked?XD még együtt van apáddal? vagyis van neki saját bejáratott pénisze?
8/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt miért kérdezed?
2011. márc. 22. 16:00
9/31 anonim válasza:
Megértem,hogy cikinek érzed,de nem gáz. az viszont igen,h az asztalra csináltad ,ahol mások esznek! Az méginkább,anyád részéről,hogy letörölte! Elég beteg a muttos!!
10/31 anonim válasza:
15:57: mekkora paraszt vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!