Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám maszturbáláskor rámnyitott és jópárat lekevert. Mit csináljak?
Hát ha anyád tényleg ezután se hajlandó beszélni veled akkor próbáld meg apáddal megbeszélni hogy beszéljen anyáddal (persze csak ha tudod hogy apád nem ilyen).
Amúgy már nem azért de tényleg elégé hülye anyád. xD
ez durva...engem hányszor elverhettek volna otthon...nem volt zár az ajtómon, és mivel van 2 nővérem + a szüleim elég sokszor lebuktam, mert mindig bejött valaki!
Mutterodnak tuti van valami baj a fejében ha ezt undorítónak találja!
Én kislánykoromba csináltam és még azt sem tudtam, h mi az amit egyáltalán csinálok, csak élveztem (kb5-8 éves lehettem)
Anyum egy csomószor rajtakapott és mindig ledorgált, azóta is csinálom, de érzem, h a szexuális életem, a pasikhoz való viszonyom borzasztó...
8. hogy érted h a pasikhoz viszonyod borzasztó? emiatt?
kérdező, hát fura eset. legjobb ha nem foglalkozol vele és próbálod úgy csinálni h véletlen se bukhass le.
sztem jobb esetben anyád előbb-utóbb el fogja mondani normálisan, mi volt a baja ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!