Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám maszturbáláskor rámnyito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám maszturbáláskor rámnyitott és jópárat lekevert. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, 17, mingyárt 18. Egyik este tök békésen vertem ki az ágyamba és már majdnem elélveztem, amikor anyám rámnyitott. Meglátta hogy áll meg a kezemet is hogy honnan húzom el, erre nem kimegy, hanem oda jön azt kettő akkorát leb-szott. Megkérdeztem hogy mi baja, akkor én hogy születtem, erre kaptam még párat azt elkezdett ordibálni velem, hogy ez undorító meg hogy ne csináljam többé, meg hogy nem szégyellem magam? meg ilyenek. anyám nem vallásos és azóta sem beszélt velem sokat, pedig előtte jó kapcsolatunk volt. nem látta a farkam vagy ilyenek, csak a takarón láccott át, hogy áll. Mit csináljak vagy mondajk neki? Beszélni már próbáltam vele, és ismét rákezdett erre az undorító, undorító dologra.
2012. jún. 29. 19:50
1 2
 1/19 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Szard le. Legközelebb zárd be az ajtót és úgy maszturbálj.
2012. jún. 29. 19:52
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha ő is maszturbál akkor adj neki is egy pofont!
2012. jún. 29. 19:53
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha anyád tényleg ezután se hajlandó beszélni veled akkor próbáld meg apáddal megbeszélni hogy beszéljen anyáddal (persze csak ha tudod hogy apád nem ilyen).

Amúgy már nem azért de tényleg elégé hülye anyád. xD

2012. jún. 29. 19:53
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

ez durva...engem hányszor elverhettek volna otthon...nem volt zár az ajtómon, és mivel van 2 nővérem + a szüleim elég sokszor lebuktam, mert mindig bejött valaki!

Mutterodnak tuti van valami baj a fejében ha ezt undorítónak találja!

2012. jún. 29. 19:58
 5/19 A kérdező kommentje:
háde nem is értem őt, mert eddig kb. legjobb haverjaim közé sorolhatnám, am nevelő apám van, akit rihellek, szóval ő ki van csukva...
2012. jún. 29. 20:00
 6/19 A kérdező kommentje:
19:28 te akkor micsináltál? nevettél vagy elsüllyedtél vagy abbahagytad vagy mondtad h menjen ki vagy mit?
2012. jún. 29. 20:01
 7/19 A kérdező kommentje:
*58
2012. jún. 29. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Én kislánykoromba csináltam és még azt sem tudtam, h mi az amit egyáltalán csinálok, csak élveztem (kb5-8 éves lehettem)

Anyum egy csomószor rajtakapott és mindig ledorgált, azóta is csinálom, de érzem, h a szexuális életem, a pasikhoz való viszonyom borzasztó...

2012. jún. 29. 20:28
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

8. hogy érted h a pasikhoz viszonyod borzasztó? emiatt?

kérdező, hát fura eset. legjobb ha nem foglalkozol vele és próbálod úgy csinálni h véletlen se bukhass le.

sztem jobb esetben anyád előbb-utóbb el fogja mondani normálisan, mi volt a baja ezzel.

2012. jún. 29. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:
83%
bocsi,de anyukáddal akkor nincs valami rendben.ha ezt nemengedi ésha csajod lenne ahhoz mit szóllna? pff 15/L
2012. jún. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!