Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok róla az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok róla az anyukámmal beszélni?

Figyelt kérdés

anyám egyszerűen kiborít. próbáltam neki elmondani, hogy így két év után lefeküdtem a barátommal és már nem vagyok szűz. erre ő mindig csak lecsittez, hogy nem ér rá, meg hogy még túl kicsi vagyok az ilyen dolgokhoz, ne akarjak vele erről beszélni. a problémám csak az hogy ha tőle nem, akkor kitől kérdezzek?

ha bármi téma felhozódik és valahogy átterelődik a szó a szexualitásra, egyből van nála kuki, meg punci, meg az, hogy kicsi vagyok. hogy értessem meg vele, hogy szeretnék erről beszélni?

17L

2012. jún. 29. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukád nagyon jol tudja, hogy ilyesmiröl szeretnél beszélni vele, csak e szerint ö nem tud erröl beszélni veled. Rossz mindkettötöknek, de ez van. Nincs esetleg közelállo nörokonod akivel beszélhetnél? Nagyi?
2012. jún. 29. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Sehogy. Az én anyám is ilyen, vele ilyesmiről egyszerűen nem lehet beszélni.

Ha bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan priviben. De tényleg komolyan, még mindig jobb, mintha mindent magadtól kell megálmodnod.

2012. jún. 29. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet, egyik barátnőméknél is ez a helyzet, bár velem meg anyummal! meg tudta beszélni a dolgokat. Ide is lazán tehetsz fel kérdést.17f
2012. jún. 29. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:

tudom, hogy tehetek fel ide kérdéseket, de nem írhatom le az egész életemet. meg volt olyan is amelyiket kitörölték.

a barátom anyukája mondta, hogy vele beszélhetek bármiről, csak nem nagyon tudnék ahhoz hozzákezdeni, hogy "hé, a fiad mit élvez az ágyban?"

mással meg sajnos nem tudom megbeszélni a gondjaimat. a legjobb 4 barátnőm, meg 3 órányi repülőútra lakik tőlem

2012. jún. 29. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sohasem beszéltem ilyesmiről az anyukámmal, mert vele sem lehet, szóval meg sem próbáltam.

Lehet, hogy viccesen hangzik, de én első párom nagymamájával beszéltem meg ezeket a dolgokat. Persze először kínos volt kicsit, de nagyon sokat segített és nagyon megértő volt, hisz ő is nő, szóval szerintem nyugodtan beszéld meg a dolgokat a párod anyukájával, ha olyan ember, hogy lehet vele erről beszélni.

2012. jún. 29. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
#1 vok. Ha nem találsz senkit akivel megbeszélheted a dolgaidat, nekem is irhatsz privit, szivesen válaszolok minden olyanra amire tudok. Ha akarod áttérhetünk normál levelezésre is. ugy a moderátorok sem törölhetnek. Nem kell az egész életedet elmesélni, csak amivel kapcsolatban kérdezel.
2012. jún. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!