Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki egyáltalán nem hisz a szerelemben?
Én asszem hiszek, pedig nagyon csúnyán átbaszták a fejem. Nehéz megtalálni a másik felünket :)
19L
"a lányok nem is tudnak szerelmesek lenni"
Bár igazad lenne...
Letezo jelenseg.
Ilyenkor az ugynevezett feniletilamin nevu vegyulet szabadul fel nagy mennyisegben az agyban, mely azt az uzenetet kozvetiti az agy megfelelo teruleteire, hogy "szerelmes vagy". A folyamatot kiseri az oxitocin nagy mennyisegben torteno felszabadulasa, mely a masikhoz valo ragaszkodasert felelos, szokas nevezni a kotodes hormonjanak is.
Szomoru teny azonban, hogy a feniletilamin kezdeti nagy mennyisege 3-5 ev utan kimutathatoan csokkenni fog, igy az un. "langolo szerelem" nagy valoszinuseg szerint alabbhagy.
35 F 0 kapcsolat
Azt hiszem èn joggal mondhatom, nem hiszem hogy lètezik...
.Hellrider.
Csak a gyávák nem hisznek benne????
Én már sokszor padlóra kerültem ebben.
Én nem hiszek benne.....
Ha akarsz akkor szólíts gyávának
"haters will hate"
Számomra a szerelem olyan, mint Isten. Nem kell hinni benne, de ettől még létezik.
"de a szerelem nem csak lángoló lehet. mint minden, átalakul. például szeretetté."
vagy gyűlöletté.
Szerelem nem létezik!
Én ma döntöttem el végleg h nem leszek többé szerelmes. Az a baj, h a mai lányoknak leginkább a külső, illetve a pénz dominál.
2x voltam eddig igazán szerelmes, az első után(igen, 19 évesen) kb fél évig sikerült fenntartanom egy olyan életformát, h nem éreztem senki iránt semmit, még a családom iránt sem.
Most h újra szerelmes voltam, a mai napig úgy éreztem h kölcsönös. Hát pofára estem. Ennyit a szerelemről
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!