Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy valaki nem hisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki nem hisz a szerelemben?

Figyelt kérdés
Van egy olasz barátom, akivel nyáron ismerkedtem meg. Azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással. 40 éves, és azt állítja, hogy szerinte a szerelem nem létezik, és ha annyi idős leszek, mint ő, majd én is meglátom...Nem értem, hogy miért nem hisz benne...Lehet, hogy sosem volt szerelmes, vagy sokat csalódott? Ja, és azt mondja,hogy még nem volt komoly kapcsolata( lehet,hogy a munkája miatt,mert pincér,és egész nap dolgozik...)
2009. febr. 27. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szerelemben, csak sajna még nem talált meg. Mármint nem volt olyan, h kölcsönösen...
2009. febr. 27. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek a szerelemben. Ha szeretsz valakit, akkor egyszerre mindennél fontosabb lesz neked, érte képes leszel változtatni az életeden, szokásaidon. Minden percben gondolsz rá, ott motoszkál a fejedben, hogy vajon épp mit csinálhat. Ha ő is szeret téged, akkor annál nincs csodálatosabb érzés a földön. Leírhatatlan boldogság. Én szerelmes vagyok, és ezt érzem. 16/F
2009. febr. 27. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A szerelem létezik, van, volt és lesz! Ha ez a fickó ezt még nem ismeri.... szegény lehet a lelkivilága. Hagyd a fenébe. Keress valaki normálisabbat!
2009. febr. 27. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A szerelembe lehet is hinni meg nem is!!! Valójában ha úgy vesszük nincs is szerelem, mert egy ember csak egyszer lesz szerelmes, mégis ha elhagyja akkor "megint szerelmes lesz"!! Nincs olyan, hogy szerelem!!! Csak boldogság!!! Ha megtetszik egy srác belsője, ill. külsője, akkor boldog vagy vele, és akkor márt mért ne jönnél vele össze??? A szerelem megmagyarázhatatlan, ezért nem is létezik igazából!!! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tudsz szeretni, hanem hogy az nem igazi szerelem, és ha jobban elgondolkozol rajta, végig gondolsz mindent pontosan, te is meglátod, hogy valóban így van!!! Megteszel érte mindent, megcsinálsz neki mindent.. de miért??? Nem tudod megmagyarázni..!! Ezért mondod h szerelemből szereted!!! Mert megmagyarázhatatlan az érzés is és a szó is!!!
2009. febr. 27. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!