Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisz még valaki a mindent elsöprő, igaz, halálig tartó szerelemben, mint ami a filmek egy részében, és a mesékben van?
Én kétlem. Egyszerűen csak a tapasztalatok miatt, és mert ezt látom magam körül.
20L
Szia. 33 éves Pasi vagyok, és hiszek benne 100%-ban.
11 éve vagyok a párommal. Nem vagyunk se megesküdve, és eljegyezve. És ő az első, és utolsó asszony az életemben. Hogy mi a lényege?: Kitartás,Szeretet, és az öröm amit tudsz adni. Egyszóval a válaszodra: Igen van!
első!
"Akivel szeretsz szeretkezni, abba szerelmes is leszel." ez azért nem teljesen helytálló! Ha valakivel szeretek szeretkezni attól még nem leszek szerelmes.
persze te lehet h minden nőbe szerelmes leszel de ez többségben nem így van.
amúgy az élet nem egy amerikai film ami "happy end-el" végződik.
Régen az volt elképzelhetetlen, hogy nem tart örökké. Most már azt tartják furának, akik a síri együtt vannak.
Én hiszek abban, hogy a párommal élem le az életem. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!