Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisz még valaki a mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisz még valaki a mindent elsöprő, igaz, halálig tartó szerelemben, mint ami a filmek egy részében, és a mesékben van?

Figyelt kérdés
Hisz még benne valaki?Vagy nem?Kíváncsi vagyok a véleményetekre, és a magyarázatára, és hogy fiú/lány a válaszoló, és hány éves.
2012. febr. 4. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egy hasonló kérdéshez már leírtam, hogy először is, kérdés mit tartunk szerelemnek illetve ez a valami mennyire szükséges egy boldog párkapcsolathoz? A szerelem, így nyers jelentésében egy tudományosan bizonyított, agyban végbemenő kémiai reakció. Drog. Mocskos, undorító dolgokra is képes érte/miatta az ember. Ez a drog egy idő után viszont megszűnik.

Én úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban nincs szükség végig erre a "drogra". Az elején meg kell, hogy legyen, de ha megvan a két fél közt a bizalom, tisztelet, meghittség, összhang (tulajdonképpen barátság) és a vonzalom, akkor szerintem igen is élehetnek boldogan életük végéig még a "drog" elfogyása után is. :)

20/F

2012. febr. 4. 14:47
 12/19 A kérdező kommentje:
A tudományt nem érdemes említeni, a tudomány szerint minden érzelem csak kémiai reakció, így szerintük végül nem vagyunk mások, mint biológiai lények, és ez bizonyos szintig igaz, de nem teljesen.Elvileg, ha meg eszek 1 kiló csokit, úgy kéne éreznem magam, mint aki szerelmes, pedíg nincs úgy.Szerintem.
2012. febr. 4. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Valóban, bár a csokis példa szerintem marhaság. "Elvileg". :)

Mindenesetre a szerelem, meg ez a "pillangók a gyomorban" érzés szerintem anyagibb dolog, mint a valódi lelki közelség ami egy életre összeláncolhat két embert.

2012. febr. 4. 16:09
 14/19 lila nyuszi ***** válasza:
Igen, de ritka.
2012. febr. 4. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
tündérmesében élek:)
2012. febr. 4. 19:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, én már csak ilyen vagyok ezen a téren. Nekem a Párom♥ olyan, mint egy jó drog, még mindig.
2012. febr. 4. 19:53
 17/19 anonim válasza:
mint a kérdésben is írtad ez csak mese...igaz szerelem nem létezik.a szerelem egy idő után átalakul szeretetté...de nem akarlak elkeseríteni kívánom hogy neked legyen szerencséd! :-)
2012. febr. 15. 10:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Remélem,egyszer részem lesz egy ilyen csodában,egyedül sokkal rosszabb.
2012. febr. 15. 10:48
 19/19 anonim válasza:
én is a csodára várok...:-(
2012. febr. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!