Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy már nem beszélek a csajjal, miért bámult folyton?
Figyelt kérdés
Megismertem a sulimban,néha -néha beszélgettünk,de amint kibontakozott előttem ,ahogy megismertem az alpári ,beképzelt oldalát , utána teljesen rá hagytam ,de már nem is köszöntem neki ,mert egy beképzelt. Azóta folyton bámult ,már ahogy belépem a suliba a szemezése várt !2012. jún. 29. 12:46
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg várná a folytatást... hiszen azt írtad,hogy neked nem jött be az ő stílusa, ő viszont lehet hogy pont másképp gondolja rólad. Nyilván várja, hogy tovább haladjatok, valószínűleg nem tudja, hogy most miért hagytad annyiba a dolgot, ha láthatólag eddig érdeklődtél iránta. Ha nem mondod meg neki, hogy vége mielőtt bármi elkezdődött volna, akkor még számíthatsz erre továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!