Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kínos pillanat, amikor rádöbbensz, hogy nem teljesen vagy hetero?!
A legjobb haverom megcsókolt. Tök komolyan . A gáz az , hogy visszacsókoltam . Valahogy ösztönös volt .:S:S:S
Próbálok kifogásokat találni h haverok vagyunk kiskorunk óta, de akkor se fér abba bele egy csók se! :S
Nem merem megmondani a szüleimnek mi történt.
Mit tegyek ? Lehet tényleg szeretem őt . Mint valami lány ... ez eléggé furcsa . :S
Egy kor nagy segítség lenne, és egy csók nem a világ, még két kamaszodó fiú között sem.
Igazából itt nem a csók ténye, hanem a csók előzményei és a következményei azok, amelyek eldöntik azt a feltett kérdést, amit te is feltettél.
A homoszexualitás alapvetően nem a testi kapcsolatban nyilvánul meg - még ha a szó szoros értelmében ezt is jelenti maga a szó.
Szóval kérdés a korod, és hogy "mi vezetett a csókig", és mi történ a csók után (itt nem azt kell beleolvasni, hogy jajj hát semmi olyan, hanem szimplán a felek reakcióját kérdeztem.)
16 .
Semmi, szimplán dumáltunk . Igaz, sokszor volt a többiek szerint "homáros" megnyilvánulásaink , de eddig nem nagyon érdekelt. Ez alatt érteni ölelést , arcrapuszit lehet , meg hgy kb mindig együtt lógunk . :S
De nem emlegeti azóta , ez 2 napja történt amúgy. Most csak neten dumálunk .
Az embereket 3 nagy csoportra lehet osztani: homoszexuális, heteroszexuális, biszexuális.
És lehet, hogy nem fogod elhinni, de a biszexuálisok vannak a legtöbben. Ez nem jelenti azt, hogy valóban el is jutnak az aktusig, vagy akár a csókig, pusztán annyit, hogy szinte mindenkinek vannak időnként felbukkanó álmai, vágyai a saját nemével kapcsolatban. A társadalmi elvárások miatt ezt a nagy többség tabuként kezeli, szégyelli, és még magának sem meri bevallani. A legtöbb homofób egyén is a rejtett bik közül kerül ki.
Te most a próbálkozós korszakodat éled. Lehet, hogy egyszerűen magukkal vittek az események, és soha többet nem fordul elő ilyen. Az is lehet, hogy mélyebben megérint a dolog, és próbálkozni fogsz még. És persze az is megeshet, hogy biszexuálissá válsz. Ezt ennyiből még lehetetlen megmondani.
A lényeg az, hogy fogadd el magad olyannak, ami vagy, mert a szexuális hovatartozás az embernek csak egyetlen tulajdonsága a többi sokezer közül.
Azt mondta, csak ki akarta próbálni . Oké .
Átgondoltam , és tényleg csak haverként szeretem .
Persze nekünk tök természetesen jön az ölelés meg a "búcsúpuszik" de belegondolva elég homáros dolgok , de hiányoznának , ha nem csinálnánk . (Bromance ?)
Azt azért jó, ha tudod, hogy az ölelés, és a búcsúpuszi barátok között teljesen normális, és nem "homáros" dolog.
Amúgy már maga a szó is bántó, próbáld meg elkerülni. Már csak a kis kalandod miatt is légy empatikusabb a homoszexuálisokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!