Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kínos pillanat, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kínos pillanat, amikor rádöbbensz, hogy nem teljesen vagy hetero?!

Figyelt kérdés

A legjobb haverom megcsókolt. Tök komolyan . A gáz az , hogy visszacsókoltam . Valahogy ösztönös volt .:S:S:S

Próbálok kifogásokat találni h haverok vagyunk kiskorunk óta, de akkor se fér abba bele egy csók se! :S

Nem merem megmondani a szüleimnek mi történt.

Mit tegyek ? Lehet tényleg szeretem őt . Mint valami lány ... ez eléggé furcsa . :S

2012. jún. 28. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy kor nagy segítség lenne, és egy csók nem a világ, még két kamaszodó fiú között sem.

Igazából itt nem a csók ténye, hanem a csók előzményei és a következményei azok, amelyek eldöntik azt a feltett kérdést, amit te is feltettél.

A homoszexualitás alapvetően nem a testi kapcsolatban nyilvánul meg - még ha a szó szoros értelmében ezt is jelenti maga a szó.

Szóval kérdés a korod, és hogy "mi vezetett a csókig", és mi történ a csók után (itt nem azt kell beleolvasni, hogy jajj hát semmi olyan, hanem szimplán a felek reakcióját kérdeztem.)

2012. jún. 28. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 15 körül, akkor talán még belefér, ilyenkor nagyon kíváncsi az ember és kicsit lehet hogy meg vannak zavarodva a hormonok. Figyeld a viselkedésedet a jövőben, vonzódsz-e a fiúkhoz...
2012. jún. 28. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugaton minden fickó ezt csinálja míg meg nem nősül.
2012. jún. 28. 23:18
 4/9 A kérdező kommentje:

16 .

Semmi, szimplán dumáltunk . Igaz, sokszor volt a többiek szerint "homáros" megnyilvánulásaink , de eddig nem nagyon érdekelt. Ez alatt érteni ölelést , arcrapuszit lehet , meg hgy kb mindig együtt lógunk . :S

De nem emlegeti azóta , ez 2 napja történt amúgy. Most csak neten dumálunk .

2012. jún. 28. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
én már vagy 11-12 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok...
2012. jún. 28. 23:58
 6/9 Sókristály válasza:

Az embereket 3 nagy csoportra lehet osztani: homoszexuális, heteroszexuális, biszexuális.

És lehet, hogy nem fogod elhinni, de a biszexuálisok vannak a legtöbben. Ez nem jelenti azt, hogy valóban el is jutnak az aktusig, vagy akár a csókig, pusztán annyit, hogy szinte mindenkinek vannak időnként felbukkanó álmai, vágyai a saját nemével kapcsolatban. A társadalmi elvárások miatt ezt a nagy többség tabuként kezeli, szégyelli, és még magának sem meri bevallani. A legtöbb homofób egyén is a rejtett bik közül kerül ki.

Te most a próbálkozós korszakodat éled. Lehet, hogy egyszerűen magukkal vittek az események, és soha többet nem fordul elő ilyen. Az is lehet, hogy mélyebben megérint a dolog, és próbálkozni fogsz még. És persze az is megeshet, hogy biszexuálissá válsz. Ezt ennyiből még lehetetlen megmondani.

A lényeg az, hogy fogadd el magad olyannak, ami vagy, mert a szexuális hovatartozás az embernek csak egyetlen tulajdonsága a többi sokezer közül.

2012. jún. 29. 07:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Elfogadod őt, ismered rég, nagyon jól. Ezzel semmi baj nincs. Szerintem beszéljetek róla és meglátod. Tök jó, hogy meg tudod ezt osztani valakivel. Persze, hogy nem mer beszélni róla, szerintem fél, hogy elront valamit.. próbáljátok meg megbeszélni. Aztán meglátod. Nekem is volt hasonló élményem, csak pár évvel később. Megkérdezte a barátnőm, érdekelne-e egy ilyesmi, mondtam, hogy nem... de a bogarat elültette a fülemben... majd pár hét múlva már azt éreztem, hogy talán... végül igen. És nagyon szép élmény volt. De azóta is hetero kapcsolatban élek, ritkán vonzódom más lányokhoz, szerintem ez személyfüggő volt, mert megszerettem őt. Talán te is hasonló helyzetben vagy, de csak úgy tudod kideríteni, ha megéled, megbeszéled vele.
2012. jún. 29. 07:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Azt mondta, csak ki akarta próbálni . Oké .

Átgondoltam , és tényleg csak haverként szeretem .

Persze nekünk tök természetesen jön az ölelés meg a "búcsúpuszik" de belegondolva elég homáros dolgok , de hiányoznának , ha nem csinálnánk . (Bromance ?)

2012. jún. 29. 13:27
 9/9 Sókristály válasza:

Azt azért jó, ha tudod, hogy az ölelés, és a búcsúpuszi barátok között teljesen normális, és nem "homáros" dolog.

Amúgy már maga a szó is bántó, próbáld meg elkerülni. Már csak a kis kalandod miatt is légy empatikusabb a homoszexuálisokkal szemben.

2012. jún. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!