Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A félénkségem miatt nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénkségem miatt nem lesz semmi az egészből?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, 5 évvel idősebb nálam. Nyári munkán vagyok,és még két hétig maradhatok, szóval annyi időm van, hogy erőt vegyek magamon. Ő többször már odajött hozzám, mindig hív beszélgetni, megmutatta hogy Ő hol dolgozik, mit csinál. Jókat beszélgettem vele, de én magamtól képtelen vagyok megkérdezni tőle, hogy na egy kávé? Hogyan legyek lazább? Nagyon szeretnék tőle többet, de lehet hogy kevés vagyok neki, Ő tipikus menő fiú, és 5 évvel idősebb nálam. 19/L
2012. jún. 28. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem legközelebb, ha beszélgettek nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy nem-e lenne kedve meginni veled egy kávét. Gondolj arra, hogy ha nemet is mond akkor is 1.legalább megpróbáltad, 2.már csak két hétig vagy ott és már csak annyi ideig kell "szembe nézned vele".

Nem tudom lazább hogyan lehetnél, de próbáld könnyedén venni. Sok sikert és ne szalaszd el a lehetőséget! ;)

2012. jún. 28. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg. A kávé nagyon jó ötlet. Semmi vesztenivalód nincs, ugyanis ha nem sikerül, nem lesz az majd később, hogy ránézel valakire, és eszedbe jut, hogy hogy elszúrtad ezzel a fiúval, és hogy ő magában biztos röhög rajtad, mert a "fiúd" elmondta neki. Tehát ha elmondod a fiúnak, és nem akar tőled semmit, kihúzod valahogy azt a két hetet, és aztán Despedida/Adio/Au revoir/ Wiedersehen/Goodbye/Viszontlátásra, és vissza sem kell nézned többet, aztán majd megtalálod az igazit, és soha eszedbe sem fog jutni. De ha kellesz neki, ne add be könnyen a derekad a szexre, nehogy kihasználjon (vannak olyan "menő gyerekek", akiknek csak a szexre kell a csaj).
2012. jún. 28. 19:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) az a helyzet, hogy ugye ő jön hozzám, csak én mindig olyan hideg vagyok vele, pedig sztem flörtől is velem. De ilyenkor nem tudok mit kezdeni a szituációval sajnos :(
2012. jún. 28. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!