Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne stressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne stresszeljek ennyit ezen a dolgon és megnyugodjak?

Figyelt kérdés
Biztos ti is szoktatok egy kicsit izgulni, amikor nyaralás előtt álltok.Igazából csak azért megyek el,hogy barátokat szerezzek, mivel eléggé otthonülős, magának való ember vagyok, és ez már évek óta így megy,de eddig képtelen voltam változtatni rajta.Ahogy közeleg,egyre idegesebb vagyok, mivel 150-en leszünk, és félek, hogy nem tudok, majd megnyílni előttük.Ráadásul jönnek bulizós arcok is, és a húgom ismeri is az egyiket közülük.Na a lényeg, hogy ők esténként piálni fognak, és a tesóm szólt az ismerősének, hogy mi is szeretnénk majd csatlakozni hozzájuk.Ezzel nem is lenne semmi bajom, csakhogy a húgom elmondta neki, hogy én eléggé gátlásos és zárkózott típus vagyok és itassanak le, hogy jobban tudjak velük ismerkedni.Nem hittem volna, hogy képes megtenni ezt, már előre beállított ilyen embernek így esélyem sem lesz az ismerkedésre.A másik dolog, hogy én nem vagyok hozzászokva a piához és mi van ha kihányom? Mert az elég gáz lenne előttük és jól kiröhögnének, hogy ennyire nem bírom,és sztem ki is közösítenének.Mit tegyek, hogy ne parázzak ezen ennyit? Már láttam képeket is arról a bulizós bandáról és így külső alapján teljesen mások, mint én.Tudom, nem szabad külső alapján megítélni másokat, de sajnos hajlamos vagyok erre.
2012. jún. 28. 12:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

amikor már eléggé vicces minden akkor ne igyál tovább mert onnantól lesz gáz xDD

am inkább legyél a "magad fajtákkal" és a többi gyökit hagy inni ott hátul

2012. jún. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!