Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A problámám az ,hogy már felesleges dolgokkkal emésztem magam a párkapcsolatomban,amit el kellne felejtenem ,de nem megy,nem múlik..

Több mint kettő éve vagyok vele,és szeretem,de 1 évvel ezelött találtam a telójában egy smst 1 lánytól ami egy válasz sms volt.FElhivtam rejtett számon és kiderült h a volt barátnője az.A lány közölte velem h írt pár smst a barátom sőt valetínnapra is,de nyugodjak meg soha nem lenne köztük semmi.A barátom mind ezt tagadja,hisz abban az évben halt meg mind a két nagy szülője velem volt mindig együtt nyaraltunk....stb ő nem írt neki,és hagyjam abba ....stb

Bele ment abba is h ő is megkérdi miért csinálja ezt telefonon.És lány :miért tagadod le ,és nyáron?itt vannak az sms-ek a telefonomban.......

Annyira bennem maradt hogy nem tudom elfelejteni pedig több mint 1 éve történt.Fogalmam sincs kinek higyjek.

Ezzel a lánnyal ő 7 éve volt együtt még "kicsik" voltak.

Nem bíromkiverni a fejemből,azt hittem én vagyok az egyetlen meg minden,vajon kimond igazat ezen töröm magam pedig már kellene felejtenem de nem megy,lelkileg örlöm magam ezen.Beszélni nem lehet a barátommal,mert csak tagad tagad tagad.Azt mondta a barátom h amikor albérletben lakott a haverjával biztos ő írt neki mert neki tetszett......mind1,ez egy kifogás is lehet,sőt...

Eltudom ezt valaha felejteni?Hogy csináljam?szenvedek ettől.

Évi

2007. okt. 11. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hogy mért lett vége az előző kapcsolata? Szerintem ha tudod sok mindent megoldhatsz. Itt leginkább veled van a probléma. Úgy nézz ki hogy nem bízol benne. Ha a barátodd szakított a volt barátnővel, akkor a barátnő a hunyú. ha fordítva akkor a párod. De ez csak az én véleményem. Az a lényeg hogy szeresd a párod és adj neki magadból amit csak tudsz.
2007. okt. 11. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ezen kívűl nem volt okod még féltékenynek lenni, akkor szedd össze magad és próbálj bízni benne.Mondjuk én elvből nem hiszek kapcsolat utáni "barátkozásban", mert semmi értelme.

Mr. Spíler ;)

2007. okt. 11. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igazan eggyetertek az elottemszolokkal!

meg annyit tennek hozza,hogy egy ferfit nem megszerezni nehez hanem megtartani!

tehat ha teged szeret,akkor inkabb azzal foglalkozzal hogy oromet szerezzel neki,ne szekald a regmult baratnovel!

Biztos volt neked is regi kapcsolatod,es szerintem o se hanytorgatja fel neked!

Es meg valami ,ne szenvedjel mert ezert felesleges!vannak az eletbe meg komolyabb dolgok is amiert sajnos sok ember szenved!!Eld az eletet elj a manak,legyel boldog azzal akit szeretsz!!!

SOK BOLDOGSAGOT NEKTEK!

2007. okt. 11. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jo, hogy mindenki ennyire rozsaszinben latja a vilagot. Nekem teljesen mas a tapasztalatom. Persze , lehet en vagyok a nagyon ritka kivetel...de az exem ugyanezt csinalta...aztan jol meg is csalt en meg hittem minden szavat...

Evek ota kiadtam az utjat de meg mindig utanam sir...hogy miert is volt ekkora fityfiritty....

A volegenyemnel mar mas a helyzet, miutan o is hasonlokon ment keresztul mint en. Erzekenyen reagalunk mindenre. Jobban odafigyelunk egymasra minden szinten. Vigyazzuk egymast es en nem hallgatok ha valami zavar o meg megtanult megbeszelni dolgokat....lehet, meg neked is tapasztalnod kell, hogy erezd mikor igaz valami es mikor hazugsag.

2007. okt. 20. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!