Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megnyugodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megnyugodjak végre?

Figyelt kérdés
Állandóan az jár a fejemben, hogy a barátnőm megcsal, meg, hogy biztosan van valakije. Ugyais az a helyzet, hogy én nem túl vonzó srác vagyok (ása akkor még finom voltam :D), ő pedig egy gyönyörű lány, egyáltalán nem értem, hogy miért pont egy ilyen szerencsétlen pancser kel neki, mint én és, hogy hogy bír elviselni enegem 2,5 éve! Én meg a fejembe vettem, hogy megcsal, meg biztos van valakije. Mit tegyek, hogy megnyugodjak végre?
2010. júl. 31. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
ha megcsal akkor minek lenne veled? akkor mással járna. nem?
2010. júl. 31. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de lehet, hogy engem csak kihasznál vagy akármi. :S Tanév közben ő ugyanis egyetemen van, csak este látjuk egymást, tehát bármi lehet...:S
2010. júl. 31. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát hallod a bizalom az hiányzik rendesen...és biztosan vonzónak talál ha veled van. Én is sokszor kérdezem magamtól hogy mit eszik rajtam a barátom aki számomra egy álom pedig nem vagyok szép. De tudom hogy imád úgy ahogy vagyok. Nyugodj meg nemhiszem hogy akárkije is lenne...
2010. júl. 31. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj, a külső nem minden. Döntő, de nem minden. Ugyanis egy srác olyan, mint egy könyv : lehet szép vagy lehet csúnya, de a lényeg, hogy mi a tartalma. Egy lány sem fog elvesziteni egy olyan pasit, akinek a személyisége vonzóbb, mint egy csomag izom és 1 db. kecske agy, tehát ha kicsit használod az eszed akkor rájössz, hogy a belsővel többre viheted, mint a külsővel. " Többet ésszel, mint erővel "

Sorry, ha kicsit értetlen voltam, nem a legjózanabb pillanatomat fogtad ki

2010. júl. 31. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tele vagy pénzzel és ennek hasznát is látja(ajándékok,nyaralás,stb...),és gusztustalanul nézel ki ő viszont jól,akkor biztosra veheted,hogy mással k*r amikor nem veled.....
2010. júl. 31. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát figyelj! Van pénzünk, az biztos, de nekik is. És nem költök rá sokat! (szülinap, névnap, karácsony, egyéb ünnepek és 1x-1x így hétköznapi meglepetések), de arról szó nincsen, hogy én tartanám el vagy valami, mégpedig azért sem, mert még mindjketten tanulunk és fiatalok vagyunk (20-20). Mellesleg az ős casládja sem áll éppenséggel rosszul anyagilag, tehát a pénzre nem hiszem, hogy nagy szüksége lenne tőlem.
2010. júl. 31. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jó vele a szex akkor ne parázz. Ha meg nem, keress meg. 30/F
2010. júl. 31. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!