Mit csináljak hogy megnyugodjak? Nagyon ideges vagyok
Holnap érettségizek. Csak egy tárgyból. Rengeteget tanultam rá, de így is úgy érzem, hogy semmi nem fog eszembe jutni. Hatalmas égés lesz az egész bizottság előtt. Teljesen kicsinálom már magam. Annyira ideges vagyok, hogy hánytam, remegek, szédülök, görcsöl a hasam. És ez holnap délig csak még rosszabb lesz. Nincs valami tuti módszer idegesség ellen?
20/L
citromfű tea,macskagyökér ezek nagyon jók.
Ha nincs otthon akkor csoki,csoki csoki...
Alakoddal ráérsz utána törődni. Boldogsághormont ad valamilyen szinten,plusz agyat is serkenti:)
Hallgass zenét ami megnyugtat,menj le ha van kutyád vele egy nagyobb sétára.
Ne aggódj ügyes leszel:)
Tekerj egy jointot. :D
Viccet félretéve felesleges ezen idegeskedni, csak rosszabb lesz tőle. Ezért sem értem, hogy a legtöbb tanár miért paráztataja be a tanulókat az érettségivel. Szerintem egyszerűbb mint egy sima szóbeli felelet mivel sokkal kevésbé van megkötve a mondanivaló. Lényegében csak rizsázni kell.
Volt olyan osztálytársam aki szóbelin az idegtől nem tudott megszólalni és egyszer csak azt vettük észre, hogy rohan ki a teremből hányni...
Utólag asszem újrahúzhatott tételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!