Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismama vagyok és...

23 hetes kismama vagyok és néha nagyon feszült és ideges vagyok, nem tudok uralkodni az idegeimen mit csináljak hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit :),én 21 hetes vagyok és ugyanebben a cipőben vagyok. Általában azon vezetem le,akit nagyon szeretek és oktalanul. Azzal nyugtatnak,hogy ez is vele jár,de ha mégszületik a baba megnyugszom. Viszont addig még van 19 hét! Talán hangyát kéne szednünk :),remélem azért a viccet érted! Tudom,hogy nem segítettem de legalább tudod,hogy nem vagy egyedül ezzel.
2008. jan. 28. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 38 hetes vagyok és néha már én is alig bírom saját magamat elviselni és tudom, hogy nem jó amit csinálok, de egyszerűen nem tudok változtatni ott és akkor. Szóval teljesen megértelek és nehéz, de ha a körülötted lévők belátóak, tudnak könnyíteni a helyzeten. Szerintem egy nyugodt pillanatodban mondd el a párodnak vagy akivel csúnyán viselkedsz, hogy ilyenkor ne vegyen komolyan, de ne is nevessen ki és hogy nem direkt csinálod. Nekem ez bevált. Nyugtató hatású homeopátiás szer a Sedatif PC amit terhesen is lehet szedni. Ha gondolod próbáld ki. Nekem már nincs sok hátra, neked és a párodnak pedig kitartást!

2008. jan. 28. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

De Jo neketek En meg csak a 10 hetben jarok,es ugyan ez a problemam.Ha a parom "jobbra lep az a baj,ha balra az",szoval minden idegesit,es legtobbszor rajta toltom ki a feszultsegemet.

Azt olvastam En is h ez vele jar,de annyira szeretnem ha mar elmulna.

Kitartast nektek,mar nincs sok hatra,nekem meg messze van a vege.

10 hetes kismama

2008. jan. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!