Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van az iskolába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van az iskolában egy fiú, aki nagyon tetszik. Csak aza baj, hogy az iskolában van két különböző "banda" akik utálják egymást, és ő van az egyikben én meg a másikban.

Figyelt kérdés
És mikor multkor is ez kiderült, nagy botrány lett, mert a (volt) csaja is abban a bandában van. Egy időre elis felejtettem ezt a fiút, de a napokban észre vettem hogy mindig engem néz. És mikor feléjük megyek, rögtön rám mutat és elkezdenek a barátaival beszélni. És mindig úgy néz, mikor én nem veszem észre de utána mikor ránézek rögtön elkapja a fejét. És mikor focizik és én arra megyek, akkor mindig leveszi a pólóját és direkt odarugja nekem a labdát h dobjam vissza. És mostanában mindig ezen gondolkozom, és érzem hogy újra szeretem! De tudom, hogy soha nem lehetünk eggyüt, mert ha ez kiderülne akkor nekem végem.:( Most bejelöltem facebookon, hogy "adjak neki valami jelet". Nagyon reménytelen vagyok! Kérlek sokan segitsetek, mert nembirom! köszi:)
2012. jún. 27. 22:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
istenem minek irsz választ ha ennyire retardált vagy??-.- a bandát (már másodszorra irom) nem olyan értelemben írtam!!!!!!!!!!!!!!! fellehetne fogni és csak a másik "bandában"" van ez..hogy nyomatékositsam ..
2012. jún. 28. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
ha meg nem jelent semmit akkor meg kit érdekel?
2012. jún. 28. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"két különböző "banda" akik utálják egymást"

Ezt te írtad te nagyon korlátolt!!!!

Lesz@rom hogy minek nevezed a kis galeridet, de végtelenül ostobán viselkedsz!!!! Ha ennyire hülye vagy akkor oldd meg magad a dilemmádat!!!!

Az együtt szót pedig rövid gy-vel írják! Kár hogy erre nincs eszed de kötekedni meg van!

2012. júl. 5. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!