Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki üzenetet vagy ne?
Figyelt kérdés
Csak nem rég ismertem meg egy fiút, ő jelölt be engem facebookon (tudom már megint a facebook, de ingyen van és kb mindenki használja:D) szóval elég sokat beszélgettünk, és lenne pár kérdésem hozzá. Nem tudom ilyenkor jobb ha inkább várok arra hogy ő írjon nekem amikor akar, vagy kezdeményezzem én a beszélgetést.2012. jún. 26. 22:46
1/3 anonim válasza:
Ha arra vársz, hogy ő írjon...valószínűleg túl éled majd Dumbledore-t.
2/3 anonim válasza:
te is kezdeményezhetsz.
apropó...ingyen van és mindenki használja...a Toy Toy klozettal is hasonló a helyzet, mégsem rajongok érte
3/3 Cilla1993 válasza:
én is azt mondom h ne várd meg míg ő ír ,nyugodtan írj csak neki,1 próbát megér, nem vesztesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!