Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki egy üzenetet ha eddig nem is szóltam hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már régebb óta tetszik. Ugyanarra az egyetemre és ugyanarra a szakra járunk, csak ő egy évvel fiatalabb évfolyamra. Volt néhány közös előadásunk de soha nem szóltam hozzá, lehet nem is tudja hogy létezem. Már kb 1 éve nincs barátnőm és már nagyon hiányzik valaki, és szívesen összeismerkednék az előbb említett lánnyal. Csak attól tartok, hogy mit gondol majd, hogy 2 évig hozzá se szóltam pedig gyakorlatilag csoporttársak vagyunk, most pedig hirtelen írok neki hogy ismerkedjünk meg. Szerintetek mit tegyek? Élőben sajnos pillanatnyilag nem megoldható az ismerkedés, mert szünet van és csak ősszel tudnánk "véletlenül" összefutni az egyetemen. Várjak addig, vagy írjak neki?
2011. jún. 18. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan írj, nekem a helyében nem lenne fura :) sőt, inkább megnyerő, hogy csak ennyi idő után, mert ez azt jelenti, hogy nem minden egyetemista lánynak írogatsz.
2011. jún. 18. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is írj neki nyugodtan =) Még ha kicsit fura is lesz számára, akkor sem hiszem, hogy bánná a dolgot.
2011. jún. 18. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha írsz neki akkor tegyél róla, hogy ne legyen átlagos, mivel egy jó csaj rengeteg hasonló üzenetet kap fb-n pl.

Hajrá!

2011. jún. 18. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Úgy bírom,amikor valaki egy évig töketlenkedik,majd eljön a szünidő,és hirtelen rájön hogy szerelmes...

Minden harmadik kérdés erről szól XDDDD

2011. jún. 18. 16:51
 5/8 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:51

Ez van :D

2011. jún. 18. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj neki! Kérdezd meg hogy van? Hogy telik? Beszélgessetek. Sok sikert! :))))
2011. jún. 20. 10:25
 7/8 pimpla válasza:
Ha nagyon birod akk irj neki !
2011. jún. 20. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, írtál neki? :)
2011. júl. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!