Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magadra tetováltatnád a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magadra tetováltatnád a párod nevét?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok a párommal egy hihetetlenül boldog és tökéletes kapcsolatban, egy nagyon rossz kapcsolat után az exemmel. decemberben meg is kérte a kezem :) szeretném magamra tetováltatni a nevét, talán tünde nyelven, vagy valami hasonló írással.

mit gondoltok erről ?

2012. jún. 26. 10:16
1 2
 11/18 Kittycica94 ***** válasza:
Ne csinálj ilyet amíg nem történik olyan dolog ami miatt az életed része nem lesz. Pl ha szülsz neki egy gyereket és úgy teszed ezt meg az már oké, de így, hogy "jaj de cuki már egy éve együtt vagyunk és kínai jelekkel vagy tündebetűkkel magamra varratom a nevét"..ennek semmi értelme. Ha meg fél év múlva szétmentek, akkor meg megy majd az agyalás, hogy mivel takard el..de a tudat akkor is ott lesz benned, hogy az még mindig rajtad van.
2012. jún. 26. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
oszt mi lesz, ha szétmentek? vagy ezentúl minden csávódat Bélának fogják hívni? :D
2012. jún. 26. 10:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem tetováltatnám magamra.

Rengeteg tetoválásom van, két felkar full tele, mellkasom, lapockám és még lesz bőven, de ezt nem.

6 éve együtt vagyunk, de egyszerűen nem vinne rá a lélek, kimutatom másban az érzelmeim, soha nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet.

1 év meg nem sok, barátnőm magára varratta a párja nevét, illetve kezdőbetűjét egy szívben, aztán pár hét után vége lett. Azóta azt mondja, hogy az A, az az anyu kezdőbetűje...

22/L

2012. jún. 26. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:

sose tetováltatnám magamra a barátom/élettársam/férjem nevét. max a gyerekemét.

szerintem ha annyira akarod, akkor inkább valami kis szimbólumot, ami rá utal, de ne a nevét

2012. jún. 26. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem tök szánalmas, egy év az nem olyan nagy dolog
2012. jún. 26. 14:22
 16/18 A kérdező kommentje:
az elozo baratommal 6 es fel evig voltam egyutt, de az alatt az ido alatt sosem voltam olyan boldog mint ez alatt az egy ev alatt. szoval szerintem igenis nagy dolog az egy ev. nagyon nagyon szeretem ot es lehet hogy hulye otlet ez a tetovalas de most ugy erzem szeretnem nagyon :)
2012. jún. 26. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek vársz megerősítésre? Eldöntötted, kész. Mindenki szerint hülyeség, de te eldöntötted, nagy lány vagy, csináld.
2012. jún. 26. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Tetováltasd csak, emlékeztessen valami arra, hogy mekkora egy gyökér vagy.
2012. jún. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!