Magadra tetováltatnád a kedvenc
énekesnőd/énekesed/zenekarod nevét?
Figyelt kérdés
Nem kell egész testet befedő tetoválsára gondolni, sem szívekkel tarkítottra, sem ömlengésre. Csak a nevét vagy a logóját egy helyre felvarratni.
Hm?
2011. jan. 10. 21:03
1/10 anonim válasza:
nem , soha:) annál több eszem van.
2011. jan. 10. 21:10
2/10 anonim válasza:
Dehogyis. Kisebb koromban évekig Spice Girls rajongó voltam. Minden újságot,cd-t, kazettát, ajándéktárgyat megvettem amin szerepeltek. Váltig állítottam, hogy nagymamaként is őket fogom hallgatni. Hát ehhez képest ma már meg nem hallgatnám a cd-iket.
Szóval változik az ember ízlése.
2011. jan. 10. 21:12
3/10 anonim válasza:
Én sem, de láttam már nagyon jókat, például egy csajnak a nyaka hátsó részére volt tetováltatva sima hétköznapi betűtípussal annyi, hogy Placebo. Meg láttam egy pasit, akinek a karjára volt tetoválva hogy NIN, de úgy mint ahogy a logóban van, szóval ezek tetszenek, de nem csináltatnám meg.
2011. jan. 10. 21:15
4/10 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk itt nem a gyerekor kedvenceire gondolok, hanem mondjuk olyanra, akit évek óta szeretsz.
A gyerekkor az más tészta :D
Köszi !
2011. jan. 10. 21:18
5/10 anonim válasza:
én több mint 10 éve hallgatok tankcsapdát, mégse jutott ez soha eszembe
2011. jan. 10. 21:19
6/10 anonim válasza:
nem. nekem volt olyan sztár h évek óta szerettem. mostmegmár nem:D de am meg nem is tetszene
2011. jan. 10. 21:24
7/10 anonim válasza:
Soha eszembe nem jutna! Mert még ha van is olyan zenekar, amit talán tényleg hallgatnék is nyugdíjas koromban is akár, akkor sem jutna eszembe, hogy magamra varrassam a nevüket/logójukat.
2011. jan. 10. 21:59
8/10 anonim válasza:
SOHA!
Ha mondjuk van egy jellegzetes logójuk talán ha valami megszállottja lennék a bandának...
hihetetlen sokat változik mindig az zenei ízlésem...és tuti megbánnám...:\
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!