Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magadra tetováltatnád a...

Magadra tetováltatnád a gyereked nevét? Ha igen milyen formában?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van már légyszi képeket linkeljetek!
2011. márc. 26. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

Neeeeeeeeem, kizárt.

Elég primitív ötlet.

2011. márc. 26. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Biztosan szép, és nagyon kedves , örök dolog,de én személy szerint nem tartom "szépnek " és nőiesnek egy nőn a tetoválást. Persze vannak nagyon szépek, csajosak, de nekem ez olyan távoli dolog!

De ha neked tetszik, miért is ne! A Te tested,azt csinálsz vele ami neked tetszik!:))

Na meg még mindig szebb és jobb a babád neve,mint mondjuk egy sárkány vagy hableány:D

2011. márc. 26. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:

én igen.. érzelmileg már kötődöm a pocilakónkhoz :)

akár fiú lesz akár lány( mivel nem mutatta meg magát..egyszersem)így igen.Első baba szóval, tuti.. kínai írásjelekkel!

2011. márc. 26. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
tetoválás? SOHA!
2011. márc. 26. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
21%

nem ,mert a cig...oknál szokás ez ,hogy ott virít a karján,hogy: ,, Margit" ...stb, meg szeretlek anyu és egyéb szépségek

:D

tök primitív dolog maga a tetoválás is ,nemhogy csak 1 név magában is

tiszta poén

2011. márc. 26. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Én valamilyen formában magamra fogom "rakatni" a lányaimat, csak még pontosan nem döntöttem el, hogy lesz. Elég sok és nagy tetoválás is van rajtam (egész hátas + karomon + lábamon).

Szerintem a képüket fogom és alá a nevüket. Még nem került rá sor, mert sorra vagyok terhes és szoptatok. Ha már nem szoptatok, akkor jöhet a tetoválás, addig még van időm megálmodni, hogy mi legyen a pontos "minta".

2011. márc. 26. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Én tervezem, hogy a lábamra oldalt, a vádlim aljától a bokámig valami különleges betűvel hosszában magamra tetováltatom a kisfiam nevét. Nem tartom igénytelen ötletnek, szerintem ha ízlésesen meg van csinálva, kifejezetten dísze lehet a testnek. Megértem azokat is, akik a tetoválások ellen vannak, de nekem személy szerint tetszik egy ízléses tetoválás.
2011. márc. 26. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tetováltatnám magamra hogy: a derekam és a csípőm jobb oldalára, egészen oldalra, a kislányom neve és születésének dátuma lenne, de úgy hogy egy formát is kiadjon tehát ne lehessen egyből felismerni a nevet csak ha jobban megnézi az ember, a formán még gondolkodom mi lenne, mondjuk virág vagy ilyesmi.
2011. márc. 26. 22:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem már van 2 tetoválásom, akinek nem tetszik ne nézzen rá!Szerintem mindegyik ízléses!Csak valami kicsiben szeretném kislányom nevét!De még mindig nem tudom hogy............!!!Írjatok ötleteket!
2011. márc. 26. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi tervezzük a párommal, hogy egyformán magunkra tetováltatjuk a kisfiunk nevét. Áronnak hívják, és mivel az héber eredetű név, ezért héber írásjelekkel, így még különlegesebb lesz.
2011. márc. 27. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!