Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magadra tetováltatnád a...

Magadra tetováltatnád a gyereked nevét? Ha igen milyen formában?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van már légyszi képeket linkeljetek!
2011. márc. 26. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha lesz még egy tetoválásom az a lányommal kapcsolatos lesz valamilyen formában.
2011. márc. 27. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Eredetileg én is ilyesmit szerettem volna, de aztán lebeszéltem magamat. Végül is egy csajos sárkány lett :)

Ami miatt nem csináltattam meg a nevet az az, hogy már van két lányunk, de szeretnénk még egy babát, így majd egy olyat szeretnék, ami mindhármuk nevéből egy mozaikszó lenne.

2011. márc. 28. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Tetoválásokat szeretem, de a feliratokat nem. Valaki itt följebb írta, hogy őt cigányokra emlékezteti az ilyesmi, engem inkább sittesekre. Persze tudom, hogy nem mindenki börtönviselt aki feliratot varrat, de szerintem akkor is olyan a hangulata. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor válassz valami nagyon dekoratívat! Tudom, mondták már itt fölöttem: Kínai/japán/arab/héber betűk... de lehet rúnaírás, vagy rovásírás is azt pl szépen össze lehet vonni egy rövidítésbe, vagy vannak a tengerészeti zászlók, abból ki lehet rakni, vagy braile írás (ez lehet hegtetkó is, vagy microdermal piercing) régen nagy divat volt a szív, alatta/fölötte/körülötte egy szalaggal, és azon felirat (Mom/Dad/Jesus) ez a stílus nekem nem tetszik, de ha passzol az egyéniségedhez akkor retro-feeling... Szóval millió lehetőség van, és ne érdekeljen, hogy nekem vagy másnak tetszik-e!
2011. ápr. 10. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!