Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen angol idézetet tetovált...

Milyen angol idézetet tetováltatnád magadra?

Figyelt kérdés

ez a 3 szerintetk milyen? =/

- love never fails

- never give up your dreams (v. csak simán never give up..)

valami ilyesmit szeretnék ami nem túl hosszú mert a karomra szeretném..

2011. máj. 7. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
never give up. amúgy én szöveget nem tetováltatnék magamra, bár ez a három szó szerintem nem vészes, és nem fogja aktualitását veszíteni (mintha például egy rövid idézetet tetováltatnál magadra, ami egy bizonyos időszakodban rád illik, de később már kaparnád le magadról). a másik, hogy szerintem kicsit... hát nem tudom, szóval miért pont angolul kell? vagyis bennem is néha megvan, hogy jobban tetszik egy-egy angol kifejezés, mint a magyar, csak nem tudom, miért van ez. de ez már csak olyan apróság... na, és neked melyik tetszik ezek közül legjobban? :)
2011. máj. 7. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy neked kéne kitalálnod a szöveget amit végleg rádtetoválnak mert már a kérést sem sikerült hibátlanul megfogalmaznod. Enyhén nem magyaros.

Egyébként meg valami olyat ami illik hozzád és ne ilyen Justin Bieber idézeteket.

2011. máj. 7. 11:10
 3/12 anonim ***** válasza:

"Life is long enough but not wide enough." :)

"Officially licensed product"

"Don't read this!!!"

2011. máj. 7. 11:13
 4/12 A kérdező kommentje:

az idézettel kapcsolatban igazad van..ezért nem is akarok olyan de szerintem a never give up//your dreams és a love never fails szerintem ezek nem olyanok (ahogy te is írtad) hogy csak egy bizonyos időszakban illik rám..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jó bocs nem vettem észre..

*Milyen angol idézetet tetováltatnál magadra? így már jó? :D

2011. máj. 7. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezek olyan snasszok.

A barátnőmnek az van, hogy "live your fucking dreams" ez is snassz, de neki jelent valamit..

2011. máj. 7. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Elegance is an attitude
2011. máj. 7. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:
impossible is nothing
2011. máj. 7. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmit, mert nem tudok angolul. Annyira meg nem is szép nyelv, hogy elcsúftsam vele magam.
2011. máj. 7. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
"Always in all circumstances"-mindig minden körülmények között :D
2011. máj. 7. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

"I hate tatoos"

és igen,akkor is ezt tetováltatnám magamra,mert szerintem poénos,úgyhogy nyugodtan ki lehet ismét törölni a válaszomat,kedves moderátorok!

2011. máj. 7. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!