Milyen angol idézeteket ajánlanátok tetováláshoz? (bővebben)
Pfff. Idézet idézet, de milyen témában? Szerelem? Az élettel szembeni küzdelem? vagy mi?
Nekem majd még soké lesz tetkóm, de két angol idézet van amiken gondolkodom, mindkettő egy-egy dalból.
1.Seize the day or die regret the time you lost (Ragadd meg a napaot, vagy halj meg báva az időt amit elvesztettél)
2.Life is a bullet (Az élet egy golyó)
Első vagyok! Bocsi a sok helyesírási hibáért, nem figyeltem ahogy gépeltem. XD
További idézetek (szintén dalszövegekből):
- Come back to me it's almost easy (Majdnem könnyű visszatérni magamba.) pl ha valami olyan dolog történt veled ami miatt megzuhantál, és nehezen "álltál talpra" akkor szerintem tökéletes
- Take a look in the distance,Try and see it all (Vess egy pillantást a távolba, próbálj látni mindent.)
- Now I think I understand, How this world can overcome a man. (Azt hiszem, most már értem, hogyan tudja legyőzni ez a világ az embert.)
- We're all just victims of a crime (Mi mind csak egy bűn áldozatai vagyunk.)
- I will forgive but I won't forget (Megbocsájtok, de nem felejtek.)
- And my scars remind me that the past is real (A sebeim emlékeztetnek rá, hogy a múlt valós.)
- I tear my heart open just to feel (Feltéptem a szívemet, csak hogy érezhessek.)
"Lord knows I tried to find a way to run away"
Rajtam ez van, mert igazán nem akartam sose rosszat cselekedni, mégis belekeveredtem nem éppen tiszta ügyekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!