Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Örülnétek ennek? Csajok! Mit gondoltok jó ötlet?
Bárcsak nekem lenne ilyen barátnőm aki ilyen meglepetésekkel várja a párját.
Újra kell értelmeznem az életem...::)
csak oda nem égesd a kaját vagy el ne sózd. Amúgy nekem tetszene ha ilyet kapnék. Bár a barátnőmnek fél órát kell könyörögnöm hogy csináljon reggelit :S
22f
nálunk ez rendszeres...nem lakunk együtt,de alszik nálam sokat...jön melobol,főzök finomat,alapbol olyanban vagyok,h van h kaja előtt van szex...:D utána vagy süti,vagy jégkrém,meg mindig van direktbe neki olyanok amit szeret.Este együtt pancsi,reggel felébresztem a számmal,csinálok reggelit,és megy melo
muszáj elkényeztetni azt akit imádunk...
22/L
azért írta hogy hé.... mert annira tetszik neki az ötlet hogy neki is kellene egy ilyen lány, és hátha nálatok az effajta törődés családi vonás.
Amúgy hogy sikerült? Én sajna bátortalan,szégyenlős vagyok hozzá.....
Nem volt olyan rossz, de nem volt olyan, amilyennek elképzeltem..:) de még mindig együtt vagyunk :D már lassan 2 éve.. jah, ma 21 honap :D
Köszi , hogy igy megkérdezted..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!