Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a duci lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a duci lányokat?

Figyelt kérdés

egy csomó kérdésnél azt olvastam hogy mindenki szidja őket hogy csak ők tehetnek róla meg hogy a fiúk csak a vékonyakat szeretik.

ez mennyire igaz hogy a duci lányok semmit se érnek?

én se vagyok vékony 165/60-65 meg sok barátnőm is ducibb de van köztük olyan aki sportol mégse vékony.

2012. jún. 23. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert arra lusták, hogy saját maguknak megfeleljenek. Csak hisztiznek és sajnáltatják magukat. MINDENKI képes arra, hogy lefogyjon. És egy olyan ember aki saját magáért nem teszi ezt meg, az igénytelen. És nem szeretem az igénytelen embereket. Ezen felül nem is szép látvány egy hájas test.
2012. jún. 24. 00:25
 12/19 A kérdező kommentje:

hát már bocs de NEM mindenki

ha elolvasnád amit a kérdés alá irtam akkor látnád hogy barátnőm rendeszeresen sportol mégis DUCI

valakinél esetleg GENETIKA és képzeld van ilyen !!! IGEN van

az miért igénytelenség hogy ha valaki nem 40 kiló?? szerinted az normális?? mert én nem hinném hogy az lenne a normális hogy a nők/lányok minden egyes csontját meg lehet számolni ruhán kersztül....

2012. jún. 24. 00:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Jaja, én is látom itt, hogy lehordják őket. Pedig nagyon jók a duci lányok! Hogy engem nem tudnak megtalálni ezek a ducik...:P
2012. jún. 24. 00:47
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Furcsa, Afrikában pl. úgy tűnik nem működik a genetika, mert nincsenek kövér emberek. Hmmm... Persze ez egy véglet, de ha valaki normálisan táplálkozik ÉS rendszeresen sportol le tud fogyni. Persze kérdés mit értünk sport alatt. Végülis a sakk is egy sport, de nem hinném, hogy bárki lefogyott már tőle. Heti 2 guggolástól nyilván senki nem fogy le.

És nem csak a 40kg.-os csajok és a "ducik" vannak. Mi lesz a normális alkatú lányokkal? Ők a szépek.

És én azért nem tudom sajnálni a túlsúlyosakat, mert csak nyafognak és semmit nem tesznek, vagy nem eleget. Maguknak sem tetszenek, mert ha tetszenének önmaguknak nem lenne napi 100 ilyen kérdés. Ha nem tetszik a testeden valami olyan amit meg tudsz változtatni változtasd meg. Ha nem tesznek ellene igenis igénytelenek. Ha bűzlik a szám, fogat mosok. Ha kövér vagyok, lefogyok. Ez ugyanaz.

2012. jún. 24. 00:48
 15/19 anonim ***** válasza:
igen kérdező csak tudod a gebe meg a dagadt közt van egy átmenet amit úgy hívnak hogy normális emberi alkat.A genetikával meg hiába próbálsz takarózni.Aki genetikailag nagydarab azon nem háj van hanem a csontozata erős.Ezért tűnik daginak.Képzeld az én családomba sok dagadt van,a hízásra való hajlamot én is örököltem,de mégis csinálom a saját kis diétámat és fogyok.Nem siránkozok (165 cm 65 kg) A barátnőd meg valószínüleg mellé zabál.
2012. jún. 24. 00:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te járnál egy 160 cm magas sráccal?

2012. jún. 24. 07:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem az hogy le vannak nézve, hanem az hogy más "lányokra" felnéznek.

pl: Erin Stern: [link] ebben látszik hogy sok nagyon sok edzés van.

irtad h a barátnöd duci, sport ellenére is... akkor ezt nézd meg: [link] Jewel Santini, ö is sokat EDZ. csak ez a lényeg h sportolj és jól fogsz kinézni.

2012. jún. 24. 09:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, hogy genetikailag kövér. Az erős csontozat pedig max 2 kilót dob az emberen, és nem fogható erre az alak. [link] Látod?

Nézd meg shapeshifter.blog.hu -n a csaj nem egészen 90 nap alatt a középszerű testéből milyen bombanőt tudott varázsolni. Ennyi, csak kitartás kérdése lenne az egész.

1 hetes norbitréning után pedig ne várjunk már változást főleg ha életmód terén nem történik változás.

2012. jún. 24. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:

170 cm és 40 kg? :O milyen léc lehetsz már? :O

Én 170 cm vagyok, 60 kg, igaz nem annyira vékony, de sportolok, és így jól nézek ki.

Kiváncsi leszek 20 év múlva is menő lesz e anorexnek lenni.

2012. júl. 10. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!