Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mire véljem a viselkedéseét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mire véljem a viselkedéseét?

Figyelt kérdés
Elhivott egy csávó beszélgetni ( akit már ismerek egy féléve ),majd elkezdett nagyon nyomulni,majd rám mászott..nagyon féltem..majd mikor mondtam menjünk haza azt mondta,hogy átmentem a teszten,mert a havarja akarta megtudni,hogy k*va vagyoke-e vagy sem..
2012. jún. 23. 01:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy volt hogy rólad beszéltek és nemtudom miért ez lett az eredmény és a fiúk néha szoktak tesztet csinálni és a pasi aki rádnyomult annak nem tetszel de ezt nem lehet félreértelmezni szerintem ...egyszerű:)
2012. jún. 23. 01:24
 2/8 anonim ***** válasza:

elég furcsa ahhoz, hogy

ne beszélj többet vele.

reméljük az ilyennek,

mindig megy a bele.

2012. jún. 23. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ebből nem derül ki de ha ezek után is hajt rád akkor lehet hogy tetszel neki ez lehetett egy fogadás és kiváncsiság is
2012. jún. 23. 01:27
 4/8 A kérdező kommentje:

aki rám nyomult annak van már 2 éve bnője..:D

de most mi lehet az igazság ? :D

2012. jún. 23. 01:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus "javító" szöveg, mert beégett. Max. egyik haverjával megbeszéli, mondja már majd ezt meg azt, ha esetleg tisztázni kéne. Ennyi.
2012. jún. 23. 01:35
 6/8 A kérdező kommentje:
szóval ez a haver duma kamu.
2012. jún. 23. 01:47
 7/8 anonim ***** válasza:

kedves 5,

nem farkasa sosem,

férfi a férfinak.

miért árulsz el minket?

most tettem a minap.

2012. jún. 23. 01:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves Rendes Róbert, lány vagyok, ha erre céloztál.
2012. jún. 23. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!