Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?
Egy srácot láttam egy bevásárlóközpontban tegnap. Ismerősöm Facebook-on, nem köszönt. Este, amikor láttam, hogy fent van, megböktem. Rám írt, kérdezte, miért böktem meg, talán rossz volt. Mondtam a fenti esetet. Elbeszélgettünk, elkérte a számom. Ilyesmiket írt 'Én rád bízom hogy félreérted vagy nem, de meginvitállak egy beszélgetésre', elmehetek hozzá is, ha nem félek, stb.
Nem tudom, mi akar ez lenni, de ma is kaptam tőle SMS-t. Már megesett, hogy egy sráccal így találkoztam, és egy-két lepedőgyűrés lett belőle, más nem. Nem biztos, hogy vele is ezt szeretném.
(nem kérek olyan kommeneket, hogy 'FB kockák', köszönöm!)
18l (srác 30 körül)
Rajta azt látom, hogy 'h_lyítene' az SMS-ekkel, és azzal, amiket ír.
Az előző sráccal sokkal konkrétabbak voltak a dolgok.
"...sokkal konkrétabbak voltak a dolgok."
nem kell lepontozni, de elõször is dönsd el mi a célod a sràccal, az alapjàn amit leirtál csak arra vársz, h "konkrètan" megmondja h "meg akarlak dugni"
"Ismerősöm Facebook-on, nem köszönt"
XD igen, ilyenek ezek a facebook kapcsolatok
Szia! Talán konkrétan kérdezz rá mit akar.
Bár én azt sem értem te mit szeretnél. Szexet, nyílt kártyákkal, vagy kapcsolatot, ami nem a szexre alapul?
"'Én rád bízom hogy félreérted vagy nem, de meginvitállak egy beszélgetésre', elmehetek hozzá is, ha nem félek"
Tenyleg vannak olyan lanyok, akik egy ilyen szoveg utan nem rohogik korbe a sracot, sot meg komolyan vonzonak is talaljak?!
Gyere csak, kislany, gyere no, ne felj a bacsitol... mint valami rossz Grimm-mese!:D
Hát nem tudom miért kellene körberöhögni. Nekem tök egyértelmű mit jelentett a mondata, de attól még nem vicces, ez inkább kacérkodás.
Ezerszer jobb szöveg, mint a "Szia cica, van gazdád?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!