Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?
Egy srácot láttam egy bevásárlóközpontban tegnap. Ismerősöm Facebook-on, nem köszönt. Este, amikor láttam, hogy fent van, megböktem. Rám írt, kérdezte, miért böktem meg, talán rossz volt. Mondtam a fenti esetet. Elbeszélgettünk, elkérte a számom. Ilyesmiket írt 'Én rád bízom hogy félreérted vagy nem, de meginvitállak egy beszélgetésre', elmehetek hozzá is, ha nem félek, stb.
Nem tudom, mi akar ez lenni, de ma is kaptam tőle SMS-t. Már megesett, hogy egy sráccal így találkoztam, és egy-két lepedőgyűrés lett belőle, más nem. Nem biztos, hogy vele is ezt szeretném.
(nem kérek olyan kommeneket, hogy 'FB kockák', köszönöm!)
18l (srác 30 körül)
# 10
szar mind a kettő. eleve ki csajozik már facebookon?
Ők ismerik egymást személyesen, szóval így talán bocsánatosabb, hogy facebookon zajlott a beszélgetés.
Ha nem ismernék egymást, az más téma lenne, de így azért ez annyira nem gond.
# 12
aki nem köszön nekem, de facebook ismerősöm, azt nem ismerem
Kedves Kérdező!
Meg akar dugni, annak véljed. Nem fogja kimondani nyíltan, hiszen mindketten tudjátok, mire megy ki a játék. Ha bele akarsz menni, átmész hozzá, ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!