Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi akart lenni? Mire véljem?
A hosszúhétvége alkalmából rendeztem egy kisebb házibulit, amit ugyan nem ilyennek terveztem, de nagyon jó volt.
A lényeg annyi lenne, hogy a szomszéd srácot is áthívtam és amikor kettesben maradtunk, akkor feküdtünk az ágyon és magához húzott, megölelt, simogatott és csókolgatta a homlokom. Közben a fejem a mellkasán feküdt és hallgattam, ahogy a szíve majd' kiugrik a helyéről és zihál. Kicsivel később "poénból" rámfeküdt, mintha misszionárius pózban lennénk és teljesen hozzám simult. A hasamon rendesen éreztem, hogy dobog a szíve, de mintha a gyomrában dobogott volna. Közben persze kapkodta a levegőt.
Bevallom nem közömbös számomra ez a fiú és ezért hívtam át. Arról beszélgettünk egyébként, hogy lehetne közöttünk egy "jó szomszédi viszony", ha értitek...
Tetszett az egész helyzet, de ez a szívdobogás és levegőkapkodás dolog nem tudom, hogy mi akart lenni.
A válaszokat előre is köszönöm!
L/17
(Megjegyezném, hogy még sose voltam fiúval.)
Egy másik este is átjött hozzám, akkor csak ketten voltunk és akkor beszélgettünk erről, hogy még nem volt barátnője, de volt már lánnyal.
Végülis megértem, hogy izgult, de ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!