Mire véljem ezt? Mégsem velem akar lenni?
Kezdeném ott, hogy tudom, hogy nem szép dolog más profiljába lépni, erről nem kérnék véleményt, majd elszámolom a saját lelkiismeretemmel.
Viszont beléptem egy közösségi oldalon a barátom adatlapjára, pusztán kiváncsiságból és láttam, hogy levelezget egy nála több, mint 10 éves kislánnyal. A csaj is elég nyomulós, de a barátom se volt vele éppen baráti, már ami a megszólítást illeti. Szerintetek akkor mégsem szeret annyira, mint mondja? Vagy csak élvezi, hogy "csajozhat"? Nekem ez olyan rosszul esik. :(
L/25
Hát az elég nagy baj, ha 14 évessel levelezget. Nem tudok egy épkézláb ötletet mondani, amikor elfogadható lenne ez. max ha az unokahúga, egyéb lehetőség nincs...:-S
Beszélj a pároddal és kérdezd meg. esetleg nézd meg az elküldötteket. (mondjuk én a becsületesebb megbeszélős módszert választanám)
Amikor 14 voltam, nagyon sok 25-30 év körüli pasi akart felszedni az első munkahelyemen :/
Szóval vagy derítsd ki mi folyik itt, vagy kérdezz rá!
Hát, kívülállóként nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy a párod kifelé kacsingat ebből a kapcsolatból. Valami olyan izgalmat keres, amit benned nem talál.
Szerintem az első h.szólótól jó ötlet volt, hogy írj a kiscsaj nevében, aztán meglátod, milyen válasz érkezik.
nála több mint 10 évvel fiatalabb lánnyal - így okés már. Vicces a gyerek, ne vedd komolyan, sztem ennyi idősen nem kislányokat kelene neki hajtania, hanem a családalapításon gondolkodni. Ő tudja, de te te is tudd mit szeretnél, és sztem a folytatásban ő már nem kap szerepet az életedben.
Majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!