Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt mire véljem? Mit tegyek? én érzem magam rosszul
Figyelt kérdés
Van egy fiú facebookon akivel így nagyon joban lettünk, van neki barátnője akivel szintén joban vagyok... a lány nagyon szereti állítolag a fiu is :) na és a multkor chateltünk ilyen csoportos chatba, nagyon sokan, erre köszöntem nekik, és a fiu meg írja hogy Szia már nagyon hiányoztál írok külön postát... azt gondoltam hogy nem nekem írta, de mégis írt külön is és még a közös chatba sziveket is küldözött... na de ez nem is lett volna olyan nagy baj, ha ezt az egészet nem látja a B-nője... :/ tök zavarban voltam enis, es nem tudtam mire vélni... ez most mire volt jó??? tisztára sajnáltam a csajt, de megint a fiuval nagyon jo a viszonyunk :/ amugy a csaja írt nkm külön hogy mit akart ez jelenteni, csak annyit mondtam hogy nem tudom áá!! :/ :S :D2012. márc. 29. 20:25
1/4 Schranzkiller válasza:
Neharagudj,hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
tipilus vadász, hímsovoniszta férfi disznó! Ne dőlj be neki!
3/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok :)
2012. márc. 30. 16:01
4/4 anonim válasza:
Mai tarsadalombol nem a tisztesseges ferfiak hianyoznak, hanem a szemelyes kapcsolatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!