Mire véljem a szomszéd néni beszólásait? Nagyon rosszul esnek.
Figyelt kérdés
8 hós a manóm,és szopik.Egy hónapja kérdezte,hogy szopik-e még,mondtam,hogy igen,erre beszólt,hogy lassan már a kislányomnak is nagyobb melle van,mit tud ilyen kicsikböl egy ekkora baba szopni(elég húrkás babám van,és a korához képest nagy súlyú,de egészségesen duci.Inkább formásnak mondanám).Erre tegnap megint megkérdezte,mondtam,hogy szinte csak szopik,mert nem igen fogad el mást,erre elkezte nézni a mellem,azt hittem megint beszól,hogy kicsik,de most meg azt vágta a fejemhez,hogy azt akarom,hogy majd mikor férjhez megy,mielőtt bevonul a templomba is megszoptatom.Engem nagyon bántanak a beszólásai,mert tényleg kicsi mellekkel áldott meg az Isten,de nem tehetek róla.Megbántani meg nem akarom,mert nagyon idős,meg ezeken kivül nagyon kedves tud lenni.2009. máj. 26. 13:45
2/15 anonim válasza:
Hát nagyon köcsög! minek állsz le vele akkor beszélgetni?
Én az ilyen embereket nagy ívben kerülném el!!
3/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele.
Lehet, hogy egyszerűen annyi, hogy ő annak idején nem tudta ilyen sokáig szoptatni a babáját. Ha egyébként kedves, akkor engedd el a füled mellett!
4/15 anonim válasza:
Ha amugy minden rendben van vele és kedve, akkor nézd el neki. Aztmondod nagyon öreg. Majd abbahagyja. Mond meg neki ha kérdez legközelebb, hogy már nem szopik. és Ne vedd fel ha erről beszél.
5/15 anonim válasza:
Hát vagy megmondod neki hogy ne a melleiddel foglalkozzon,vagy egyszerűen nem veszel róla tudomást,mit mond.Tudom nehéz,mert nagyon dühítő tud lenni az ilyen,és főleg ha az ember lelkis,akkor meg pláne,én is ilyen vagyok,ezért ha valaki mond valami nem tetszőt,már csak úgy reagálok,hogy nekünk jó,és ez a lényeg,majd elköszönök és odébb állok.,Ne idegeskedj rajta.
6/15 anonim válasza:
Ne törődj vele!Az a lényeg hogy egészséges a babád,és örülj addig amíg szoptatod.Én sajnos nem tudtam szoptatni egyik gyermekem sem,pedig nagy mellem van.Én meg azért kaptam beszólásokat,hogy nem szoptatok.:)Szép napot!
7/15 anonim válasza:
én mondanék neki olyat Pl. tessék elhinni a férjem ugy szereti a kicsi cicikémet föleg mikor ciciztetek . Szerintem ilyenekre kiváncsi a mamika hi-hi
8/15 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak ne állj vele szóba és ha elkezd beszélni, mondd meg neki, hogy megbántott az ilyen megjegyzésekkel, ezért inkább nem szeretnék csevegni vele. Ennyi... amúgy tök mindegy, hogy mennyi idős, akkor is bunkó!!!! 8 hós kislány anyukája aki szintén kis mellekkel szoptat még mindig!!!
9/15 anonim válasza:
Szia!Na jó,hát nem akarod megbántani,de azért van egy határ,amit nem szabad átlépni.Milyen buta....
Mondd meg neki,hogy rosszul esett és hogy nem illik belekotyogni más dolgába...
10/15 anonim válasza:
Próbáld meg kerülni a nénit, biztos unatkozik azért van ideje mással foglalkozni. Inkább légy rá büszke hogy még mindig tudsz szoptatni. Sok anyuka irigyelhet, köztük én is, nekem sajna nincs tejem.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!