Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire véljem a szomszéd néni...

Mire véljem a szomszéd néni beszólásait? Nagyon rosszul esnek.

Figyelt kérdés
8 hós a manóm,és szopik.Egy hónapja kérdezte,hogy szopik-e még,mondtam,hogy igen,erre beszólt,hogy lassan már a kislányomnak is nagyobb melle van,mit tud ilyen kicsikböl egy ekkora baba szopni(elég húrkás babám van,és a korához képest nagy súlyú,de egészségesen duci.Inkább formásnak mondanám).Erre tegnap megint megkérdezte,mondtam,hogy szinte csak szopik,mert nem igen fogad el mást,erre elkezte nézni a mellem,azt hittem megint beszól,hogy kicsik,de most meg azt vágta a fejemhez,hogy azt akarom,hogy majd mikor férjhez megy,mielőtt bevonul a templomba is megszoptatom.Engem nagyon bántanak a beszólásai,mert tényleg kicsi mellekkel áldott meg az Isten,de nem tehetek róla.Megbántani meg nem akarom,mert nagyon idős,meg ezeken kivül nagyon kedves tud lenni.
2009. máj. 26. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy ő ilyenkor mivel etette a babáját? Lefogadnám ,hogy bablevessel és kolbásszal. Mondd el neki szerintem, hogy te ezt látod jónak és zárja le ezt a témát, mert nem kérdezted őt. Csodálkozom rajta amúgy nagyon, mert mi is falun élünk, 8 hós a babám ,de bármelyik nénike csak gratulált hozzá, hogy még mindig szopik.
2009. máj. 26. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyem a szíved... :) Én is hasonló "kaliberű" vagyok. Nincsenek nagy melleim, ugyanazokat a melltartókat hordom, mint terhesség előtt, a különbség annyi, hogy most nincs benne a push-up betét, tehát valamivel nagyobb a mellem (80C egyébként). Egy ismerősöm nekem is megjegyezte, hogy nem látszik, hogy szoptatok... :S Hát, ez van. Akkor nekem is rosszul esett, de mit csináljunk? Amíg a babámtól nem kapok szemrehányást, nem érdekel, hogy ki mit gondol a mellméretemről. :D 9 hós a manóm és még mindig tudom szoptatni, én örülök ennek. Ha olyan viszonyban vagy a nénikével, mondd meg neki kedvesen, hogy ne firtassa a mellméreted, és különben sem tudsz olyan felnőttről akit még mindig szoptatni kéne... Azt is mondhatod, hogy te 1 éves koráig fogod szoptatni, ne kérdezgesse állandóan, így talán nyersz néhány hónapot. :)

Boldog babázást!

2009. máj. 26. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne törődj azzal amit mond,lehet ő nem szoptatott és irigykedik,de egyértelmű vélemény hogy addig kell szoptatni a babát amíg csak lehet.Nagyon jól teszed hogy szoptatod és elárulom,a kis mellek ebből a szempontból szerencsésebbek,ÁLTALÁBAN a kismellű nők tudnak tovább és többet szoptatni.Én irigyellek.
2009. máj. 26. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Mellmérettől független a tejcsi menyisége, és különben is, amíg a picike kéri, mást nem igazán eszik, te tudod etetni, addig mi köze van a néninek hozzá, hogy még mindig szoptatod, és a másik milyen jogon fikázza a melled méretét.

Elmehet a büdösbe.

Csak remélni tudom, hogy a pici igénye szerint tudom majd szoptatni a fiam, addig és annyit, amennyit ő kér.

2009. máj. 26. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Idos embereknek mas a felfogasuk, ne torodj vele! Nekem is mondta a ferjem nagymamaja, hogy ne szoptassam mar a fiam, mert mar eleg nagy (6 honapos volt mikor mondta...), majd tartanak ok egy kecsket (...); nem tudtam, sirjak vagy rohogjek ezen!!!
2009. máj. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!