Mire véljem a szomszéd néni beszólásait? Nagyon rosszul esnek.
Egyem a szíved... :) Én is hasonló "kaliberű" vagyok. Nincsenek nagy melleim, ugyanazokat a melltartókat hordom, mint terhesség előtt, a különbség annyi, hogy most nincs benne a push-up betét, tehát valamivel nagyobb a mellem (80C egyébként). Egy ismerősöm nekem is megjegyezte, hogy nem látszik, hogy szoptatok... :S Hát, ez van. Akkor nekem is rosszul esett, de mit csináljunk? Amíg a babámtól nem kapok szemrehányást, nem érdekel, hogy ki mit gondol a mellméretemről. :D 9 hós a manóm és még mindig tudom szoptatni, én örülök ennek. Ha olyan viszonyban vagy a nénikével, mondd meg neki kedvesen, hogy ne firtassa a mellméreted, és különben sem tudsz olyan felnőttről akit még mindig szoptatni kéne... Azt is mondhatod, hogy te 1 éves koráig fogod szoptatni, ne kérdezgesse állandóan, így talán nyersz néhány hónapot. :)
Boldog babázást!
Mellmérettől független a tejcsi menyisége, és különben is, amíg a picike kéri, mást nem igazán eszik, te tudod etetni, addig mi köze van a néninek hozzá, hogy még mindig szoptatod, és a másik milyen jogon fikázza a melled méretét.
Elmehet a büdösbe.
Csak remélni tudom, hogy a pici igénye szerint tudom majd szoptatni a fiam, addig és annyit, amennyit ő kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!