Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelt kérdés
A párommal fürödtem 2esbe,romantikusan,gyertyafényben... És pukiztam a vizalatt,ami elég látványos volt,buborékok... Nekem iszonyu vicces volt,jot is nevettem. A párom szerint gusztustalan és ki is szált a vizböl mondván,hogy elrontottam a romantikus pillanatot...
2009. júl. 7. 00:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy én mindíg telefingom a strandon a medencét is!:D:D
2009. okt. 2. 11:30
 32/39 anonim ***** válasza:
75%
ha a galamb repülni akar el kell engedni, mert felfúvodsz :)
2009. okt. 2. 11:32
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

én párom is szokott ezzel szorakozni,ha épp nem vagyok vele mikor fürdik,behallom a szobába...

meg az okosok is megmondták már...ez jöjjön ki inkább mint a rohammentő..

meg amugyis vicces:D

22/L

2009. okt. 2. 12:54
 34/39 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem ez vicces, én tuti jót röhögtem volna:D
2009. okt. 2. 14:13
 35/39 anonim ***** válasza:
én röhögtem volna :D
2009. okt. 2. 14:33
 36/39 anonim ***** válasza:
mekkora hülyeség amit írt előttem valaki,hogy ez slamposság meg igénytelenség stb..inkább szenvedjek és görcsöljön a hasam? könyörgöm....ha már összeszokott pár, akkor mi van? semmi...röhögnek kész. ezért nem kéne megsértődni, utálom azt az álszentséget, hogy fingik valaki és akkor fúúj. mintha a csajok nem finganának...
2009. okt. 2. 14:45
 37/39 anonim ***** válasza:
mindenki szokott fingani(VAN MIKOR A VÍZBE IS) még a lányok is, de azért tisztelhetted volna a pillanatot, hiszen gyütt akartatok lenni romantikusan, MIÉRT NEM TETTÉL INKÁBB BE FÜSTÖLŐT, VAGY ILLATOS GYERTYÁT????
2009. okt. 2. 14:56
 38/39 anonim ***** válasza:

09:28!!

ezen jót röhögtem....nem nézte meg mikroszkóppal :D..hehehe

Na mindegy, (de annak aki finnyáskodik) nem kell ennyire izélni h még egy szobában se legyetek vele, amikor fingik a párotok...

Az ilyen nem is igazán szereti a párját sztem. Csak majomkodik. Ez egy természetes dolog, és nem hiányzik h az ember bélcsavarodást kapjon, mert "jajj,undorító a pukizás".

És mi van ha nem bírja vki visszatartani addig, míg ki nem megy a szobából? Akkor forduljon fel, mert visszatartja??!!! na neee máár

2009. okt. 2. 15:00
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kell így felfújni egy apróságot? Ez természetes dolog és ezt el kell fogadni. Tény, hogy nem a legjobb pillanatban történt, de istenem ez van. Észre sem kellett volna venni. Rosszabb lett volna, ha nem kettesben hanem mondjuk egy étteremben történt volna rengeteg ember előtt.
2009. okt. 2. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!