Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdés közben vizbe pukizni gáz?
Figyelt kérdés
A párommal fürödtem 2esbe,romantikusan,gyertyafényben... És pukiztam a vizalatt,ami elég látványos volt,buborékok... Nekem iszonyu vicces volt,jot is nevettem. A párom szerint gusztustalan és ki is szált a vizböl mondván,hogy elrontottam a romantikus pillanatot...2009. júl. 7. 00:08
31/39 anonim válasza:
Amúgy én mindíg telefingom a strandon a medencét is!:D:D
32/39 anonim válasza:
ha a galamb repülni akar el kell engedni, mert felfúvodsz :)
33/39 anonim válasza:
én párom is szokott ezzel szorakozni,ha épp nem vagyok vele mikor fürdik,behallom a szobába...
meg az okosok is megmondták már...ez jöjjön ki inkább mint a rohammentő..
meg amugyis vicces:D
22/L
34/39 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem ez vicces, én tuti jót röhögtem volna:D
36/39 anonim válasza:
mekkora hülyeség amit írt előttem valaki,hogy ez slamposság meg igénytelenség stb..inkább szenvedjek és görcsöljön a hasam? könyörgöm....ha már összeszokott pár, akkor mi van? semmi...röhögnek kész. ezért nem kéne megsértődni, utálom azt az álszentséget, hogy fingik valaki és akkor fúúj. mintha a csajok nem finganának...
37/39 anonim válasza:
mindenki szokott fingani(VAN MIKOR A VÍZBE IS) még a lányok is, de azért tisztelhetted volna a pillanatot, hiszen gyütt akartatok lenni romantikusan, MIÉRT NEM TETTÉL INKÁBB BE FÜSTÖLŐT, VAGY ILLATOS GYERTYÁT????
38/39 anonim válasza:
09:28!!
ezen jót röhögtem....nem nézte meg mikroszkóppal :D..hehehe
Na mindegy, (de annak aki finnyáskodik) nem kell ennyire izélni h még egy szobában se legyetek vele, amikor fingik a párotok...
Az ilyen nem is igazán szereti a párját sztem. Csak majomkodik. Ez egy természetes dolog, és nem hiányzik h az ember bélcsavarodást kapjon, mert "jajj,undorító a pukizás".
És mi van ha nem bírja vki visszatartani addig, míg ki nem megy a szobából? Akkor forduljon fel, mert visszatartja??!!! na neee máár
39/39 anonim válasza:
Nem értem minek kell így felfújni egy apróságot? Ez természetes dolog és ezt el kell fogadni. Tény, hogy nem a legjobb pillanatban történt, de istenem ez van. Észre sem kellett volna venni. Rosszabb lett volna, ha nem kettesben hanem mondjuk egy étteremben történt volna rengeteg ember előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!