Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelt kérdés
A párommal fürödtem 2esbe,romantikusan,gyertyafényben... És pukiztam a vizalatt,ami elég látványos volt,buborékok... Nekem iszonyu vicces volt,jot is nevettem. A párom szerint gusztustalan és ki is szált a vizböl mondván,hogy elrontottam a romantikus pillanatot...
2009. júl. 7. 00:08
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Hát akkor és ott pukizok,amikor és ahol akarok (persze csakis ha kell) Én vagyok a király! :D
2009. júl. 7. 00:39
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

azér ez jó, nemtudom ki figyelte a válaszokat. Amíg nem tudta senki h a kérdező fiú, addig "persze, nyugodtan, nem undorító, a párodnak nincs humorérzéke"....és amint kiderült h a kérdezű hímnemű rögtön "fújj, hát ez gáz, nem valami romantikus".....:D....

és méghogy nincs a férfiakkal szemben diszkrimináció XD

2009. júl. 7. 00:44
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
nincs diszkrimináció, legalábbis én úgygondolom h se a lány és se a fiú ne a bugyogó pukijával legyen elfoglalva mikor épp elvileg romantikáznak :D
2009. júl. 7. 00:48
 14/39 A kérdező kommentje:
Szoval akkor azzal legyen elfoglalva,hogy a hasa görcsöl és probálja visszatartani a pukit???
2009. júl. 7. 00:53
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

:)

Tudod, van egy dolog amivel nem lehet viccelni.

A lányok és a romantikus pillanatok. :)

Elvileg ha már a szobában nem gond a puki :) (jaj) akkor itt sem lenne az.

De ilyen helyzetben inkább fogd vissza magad.

Bár vicces szitu lehetett azért azt te is átérzed szerintem, hogy nem illett oda.

A szobában ellött galamb is csak az első alkalmakkor vicces.

Egy idő után már egy lány sem nevet a dolgon.

Viszont abban biztos lehetsz, hogy egy olyan ismerősöd sincs aki előtt a barátnője már ennyire lengedte magát.

Miért?

Mert ők csak azért nevetnek (ha nevetnek) ezen mert a "férfiállatoknak" elnézik.

A társadalmi szerepeket így osztotta le az élet.

Szerintem inkább ne engedj több gázt ki ha ott van.

Sok sikert.

(bakker, ha elképzelem a sztorit. :))

2009. júl. 7. 01:32
 16/39 anonim ***** válasza:
71%
lengedte=elengedte
2009. júl. 7. 01:33
 17/39 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz :)
2009. júl. 7. 01:44
 18/39 anonim ***** válasza:
36%
Én már azt se viselném el, hogy egy szobában az orrom alá fingjál. Akkor se tetted gondolom, amikor még "kampányidőszak" volt, tehát amikor még tepertél... Nem szeretem, ha a felek ennyire elengedik magukat, ilyen slamposak lesznek. Én is kiakadnék, hogyha a párom belepukizna a vízbe és utána ezzel foglalná el magát. Értem én, hogy kicsúszhat, de akkor legalább szégyellje el magát. Bélgázt eregetni a párunk mellett nem vicces :S
2009. júl. 7. 07:38
 19/39 anonim ***** válasza:
92%
Mi az, hogy elfoglalta magát a finggal? Nem fogott mikroszkópot és nem vett szagmintát, pusztán röhögött egyet. Lány vagyok, engem se zavarna, sőt szerintem már történt ilyen, de említésre sem méltó. Amúgy is a kádban a saját koszunkban ülünk (hacsak előtte le nem zuhanyzunk), akkor egy színtelen gáz ne jelentsen már problémát! Szerintem jól tetted, és ha már van együtt fürdőzés akkor ennek is bele kéne férnie.
2009. júl. 7. 09:28
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
hehe ez de vicces :D én röhögtem volna:D amúgy szerintem ha nincsenek gátlásaitok, és régóta együtt vagytok, akkor miért kell undorodni a másiktól? mintha ő nem pukizna...ja, és ha a csaj pukizik akkor az egy picit gázabb, hol a nőiesség?:D szóval semmi rossz nincs ebbe. csak nevetett egyet.:D
2009. júl. 7. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!