Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdés közben vizbe pukizni gáz?
Figyelt kérdés
A párommal fürödtem 2esbe,romantikusan,gyertyafényben... És pukiztam a vizalatt,ami elég látványos volt,buborékok... Nekem iszonyu vicces volt,jot is nevettem. A párom szerint gusztustalan és ki is szált a vizböl mondván,hogy elrontottam a romantikus pillanatot...2009. júl. 7. 00:08
1/39 anonim válasza:
Király vagy. Szószerint gáz. de amúgy nem gáz.
2/39 anonim válasza:
lol.
szerintem vicces volt...nemtom ki hogy áll hozzá xD énis röhögtem volna :D
3/39 anonim válasza:
Uhh már bocsi de akkor a párodnak nincs sok humorérzéke.
Vagy csak ennyire undorodik ???
Szerintem is vicces és nem gáz. És amikor ö pukizik te is kivonulsz a szobából?
4/39 anonim válasza:
tényleg vicces de a párod romantikus alkat és meg kell értened nem mindenki álma az hogy a kádba pukkizzon a kedvese romantikázás közben...lol
6/39 A kérdező kommentje:
Amugy nem vagyuk ilyen szempontbol gátlásosak egymáselött,szobába is simán pukizunk egymáselött gátlásnélkül,hisz ez természetes dolog.Csak a vizbe azt mondja,hogy más,hisz benne ülünk mindketten...
2009. júl. 7. 00:22
7/39 anonim válasza:
Ha csaj vagy, akkor nem gáz.:D De ha pasi, akkor gusztustalan.:P Persze ezért nem szállnék ki.:D
8/39 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok :D Amugy mi ez a diszkriminácio? Ha jol tudom egyenjog vagy a nemek közt... És ujabban mindenhol csak az tünik fel,hogy irto külömbséget tesznek a lányok és fiuk közt... Pld a szorakozohelyekre miért van,hogy a lányoknak ingyen van a belépö,a fiuk meg fizessenek? Nemértem itt sem,a lánymiért pukizhat akkor a vizbe? Az nem gusztustalan? :D
2009. júl. 7. 00:27
9/39 anonim válasza:
Még mindig király vagy. Te vagy a férfi, nehogymá ne pukizhass amikor jólesik, amindenit!!!
10/39 anonim válasza:
hát sztemsem túl romantikus ha a párom a bugyborékoló pukijával van elfoglalva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!