Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdés közben vizbe pukizni gáz?

Figyelt kérdés
A párommal fürödtem 2esbe,romantikusan,gyertyafényben... És pukiztam a vizalatt,ami elég látványos volt,buborékok... Nekem iszonyu vicces volt,jot is nevettem. A párom szerint gusztustalan és ki is szált a vizböl mondván,hogy elrontottam a romantikus pillanatot...
2009. júl. 7. 00:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

L0L

:D

eltudom képzelni a helyzetet

de sztem vicces

17/F

2009. júl. 7. 11:05
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy megöli a pillanatot, de szerintem röhögtem volna :D Legrosszabb esetben csúnyán nézek 5 percig.

18/l

2009. júl. 7. 12:39
 23/39 anonim ***** válasza:

hülyeség az egyenjogúság :D

ilyen szempontból.

mivel, egy nő nem sétálhat végig a strandon kopaszon, sörhassal, úgy, hogy azt hiszi ő a legszebb.

meg egy nő simán élhet együtt egy pasival, de egy pasit már megszólnak azért...

2009. júl. 7. 13:39
 24/39 anonim ***** válasza:
XD
2009. júl. 7. 14:31
 25/39 A kérdező kommentje:
07:38-as azért elég furcsa egy személyiség lehetsz... Nem lennék a párod helyében... Eg életen keresztül visszatartani a pukit... na ez gáz :D
2009. júl. 8. 01:29
 26/39 anonim ***** válasza:
42%
07:38 vagyok. Az én páromnak alap, hogy nem fingik az orrom alá, nem kellett erre külön kérnem.
2009. júl. 8. 12:26
 27/39 anonim ***** válasza:
sztem nem "gáz" :D én tuti röhögtem volna ×Đ jó mondjuk minden ember más:D ki úgy, ki így fogja fel :D hehe ×D (L/18)
2009. júl. 16. 21:19
 28/39 A kérdező kommentje:

És akkor jöhet valaki azzal,hogy: "A lányok nem büfiznek és nem pukiznak"... Söt nem is szarnak...

[link]

2009. okt. 2. 11:20
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
LOL :D jó lehetett :D én nevettem volna és lehet a pofádba fröcsköltem volna egy kis vizet :P
2009. okt. 2. 11:27
 30/39 anonim ***** válasza:
Lol hát ez nagyon komoly:D:D:D Abszolút nemgáz sztem belefér ha a párod ilyen finnyás, akkor sztem legközelebb ha ő csinál vmit akkor nyugodtam fintorogjál teis és ha megkérdezi miért, akkor hozd fel ezt példának.:)
2009. okt. 2. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!