Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

nem túl régóta, van egy barátnőm akit nagyon szeretek és tudom ő is szeret engem, én vagyok az első igazi barátja(pasija)..

van egy haverja akivel nem jártak csak olyan helyzetbe kerültek hogy majdnem volt csók, a barátnőm többet akart,a fiú nem..(saját nézetei alapján) pedig a fiúnak tetszett a lány és fordítva is nagyon igaz volt.. és a lány nehezen tudta magát túltenni ezen hogy a fiú nem akart semmit, így barátok maradtak

na most a kérdésem..a barátnőm szerint esetleg előfordulhat hogy újra belehabarodik ebbe a fiúba mivel hogy nagyon jó barátok és találkoznak majdnem minden héten és msnen is sokat beszélnek..

féljek attól hogy tényleg újra vele akar járni,hiszen a barátnőm szerint nem lehetetlen mert kedves vele a fiú..?

tényleg nehezen tette túl magát...

de tudom hogy szeret engem,mondja :)

vélemények?

2009. júl. 6. 22:50
 1/3 A kérdező kommentje:

még nem jártuk amikor majdnem volt csók

és 16 évesek vagyunk mind3an

3 hónapon belül történt ez..és ezek után 2hónappal jöttünk össze

2009. júl. 6. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Mit tehetsz? - Sokmindent.

Mit kell tenned? - Törődj bele, hogy nem szeret annyira amennyire mondja. :(

Tudom, hogy rosszul hangzik, de sajnos én egészen biztos vagyok benne. Én 26/F.

Ha olyanokat mond, hogy "előfordulhat hogy újra belehabarodik" illetve, hogy "nem lehetetlen mert kedves vele a fiú" akkor biztos lehetsz benne, hogy nem vagy neki fontos.

Vagyis lehet, hogy kedvel, de az irántad érzett érzelmei nem elég erősek ahhoz, hogy csak rád koncentráljon.

Ebben a kapcsolatban csak vesztes lehetsz. Na nem előbb, akkor utóbb.

Persze érdemes elbeszélgetni vele, hogy végre tisztába tegyétek a dolgot.

De ha ő nem tudja kimondani, hogy nem akar attól a fiútól semmit akkor inkább keress olyan lányt aki tényleg téged akar.

Ez a helyzet túl egyértelmű.

Sok sikert.

2009. júl. 7. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
erre voltam kíváncsi,köszi a választ. nem kell sajnálni kicsit ugyanis csavartam rajta :D
2009. júl. 7. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!