Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas családapák a neten keresnek szexet, ti mit gondoltok erről?
Az egyik társkeresőre regisztráltam egy kép nélküli kamuprofillal, tizenéves lányként, hogy egy felmérést készítsek. A próbálkozó férfiak 80%-a 30-on felüli, NŐS családapa, akik szexet keresnek egy kamasszal vagy 20 év körüli lányokkal. Engem ez mélyen felháborított és azt hiszem, meggondolom a házasságot ezek után.
Tényleg ilyen világot élünk? Az egyiküket kifaggattam és kiderült, hogy a felesége 3 pici gyerekkel otthon van, ő pedig összevissza csalja mindenféle nővel, de cseppet sem érez bűntudatot, mert "amit nem tud a felesége, az nem fáj neki".
Na én a feleség helyében úgy kib.sznám, hogy a lába nem érné a földet!
"Amit nem tud, az nem fáj neki"? Legyen már benne annyi férfiasság, hogy nem a farkát veri kislányokba, hanem elhagyja legalább a feleségét! Ja, hogy kell a mindennapi kaja, meg a biztos pont?
Hihetetlen, hogy egyesek a szexért feldobják az egész életüket. Legalább szerelemért tenné, nem 10 perc pillanatnyi élvezetért.
Hallottam hasonló sztorit kb. 1 éve, ugyanez volt a lényege. Akkor és azóta is sokszor felmerült bennem, hogy megérné egyáltalán egy komolyabb kapcsolatba kezdeni, mikor lehet hogy egy ilyen alakkal állok össze? És a legjobb esetben csak átver, rosszabb esetben hazahord egy rakás nyavaját! :(
A legdurvább fajta, akikről én hallottam, akik otthon is megkapnak mindent, de úgy érzik, hogy nekik bizony jár a mellékes szex is. Szóval az ember kiteheti a lelkét, lehet bármilyen bombanő és szuper társ vagy feleség, ezek a fajták akkor is félrekefélnek.
És nincs rájuk írva, hogy vigyázz hazug csaló!
És én ettől szomorú vagyok.
# 14/14
Azt hiszem hápognál ha veled is megtenné a nőd és nem azt mondanád hogy jól teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!