Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas családapák a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas családapák a neten keresnek szexet, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az egyik társkeresőre regisztráltam egy kép nélküli kamuprofillal, tizenéves lányként, hogy egy felmérést készítsek. A próbálkozó férfiak 80%-a 30-on felüli, NŐS családapa, akik szexet keresnek egy kamasszal vagy 20 év körüli lányokkal. Engem ez mélyen felháborított és azt hiszem, meggondolom a házasságot ezek után.

Tényleg ilyen világot élünk? Az egyiküket kifaggattam és kiderült, hogy a felesége 3 pici gyerekkel otthon van, ő pedig összevissza csalja mindenféle nővel, de cseppet sem érez bűntudatot, mert "amit nem tud a felesége, az nem fáj neki".

2012. jún. 22. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Na én a feleség helyében úgy kib.sznám, hogy a lába nem érné a földet!

"Amit nem tud, az nem fáj neki"? Legyen már benne annyi férfiasság, hogy nem a farkát veri kislányokba, hanem elhagyja legalább a feleségét! Ja, hogy kell a mindennapi kaja, meg a biztos pont?

Hihetetlen, hogy egyesek a szexért feldobják az egész életüket. Legalább szerelemért tenné, nem 10 perc pillanatnyi élvezetért.

2012. jún. 22. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz.Nem is tudok erre mit mondani.Sajnos ezt máshol is tapasztalni lehet.Amég jártam bulizni,18-19 éves koromban,nem egyszer bepróbálkoztak nálam olyan pasik,akiknek több éves kapcsolatuk,vagy esetleg családjuk van.A nagy része,aki odajött hozzám,az ilyen volt.Nagyon gusztustalan.De úgy látszik,ilyen a világ.Egyre gusztustalanabbak az emberek.És a legundorítóbb az egészben,hogy olyanokhoz mennek oda,akit gyengének,megkaphatónak látnak,a fiatal lányokhoz,akik még alig tapasztaltak valamit az életből.Őket könnyű hülyíteni,meg elcsavarni a fejüket.Mostanában is hányszor hallani olyanokról,hogy 18 éves kiscsajok 35 éves pasikkal vannak együtt.Aztán hogyha a 18 éves csaj 28 lesz,akkor le fogja cserélni egy másik 18 évesre.Ilyen eset is volt a környezetemben.És ezek után még ezeket a férfiakat védik,amikor ritka nagy suttyók.Szerintem az van,hogy az emberek képtelenek igazán szeretni.Ha szeretné a feleségét az ilyen,akkor nem csalná meg.
2012. jún. 22. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Hallottam hasonló sztorit kb. 1 éve, ugyanez volt a lényege. Akkor és azóta is sokszor felmerült bennem, hogy megérné egyáltalán egy komolyabb kapcsolatba kezdeni, mikor lehet hogy egy ilyen alakkal állok össze? És a legjobb esetben csak átver, rosszabb esetben hazahord egy rakás nyavaját! :(

A legdurvább fajta, akikről én hallottam, akik otthon is megkapnak mindent, de úgy érzik, hogy nekik bizony jár a mellékes szex is. Szóval az ember kiteheti a lelkét, lehet bármilyen bombanő és szuper társ vagy feleség, ezek a fajták akkor is félrekefélnek.

És nincs rájuk írva, hogy vigyázz hazug csaló!

És én ettől szomorú vagyok.

2012. jún. 22. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól teszik,
2012. jún. 22. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:

# 14/14

Azt hiszem hápognál ha veled is megtenné a nőd és nem azt mondanád hogy jól teszik.

2012. nov. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!