Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van itt aki magányosan tölti a nyarat? :/
Nincsenek barátaim, bnőm, soha nem is vtak, mert lenéz mindenki azért mert életképtelen vagyok. Eddig vhogy elbírtam viselni a nyarakat, de a tavalyi, meg az idei nyár nagyon depresszióssá tesz. Tavaly egész nyáron ki se tudtam sehova se mozdulni, senki nem akart velem találkozni. :(
17/F
Én is beszállhatok a buliba? :D
21/L
Nekem is kb hasonló a helyzetem. :(
16/F
Áááá én is ilyen vagyok =//
17/L
Én is így vagyok. Egész nyáron kb otthon dekkolok. Pedig szívesen elmennék valahova, de a barátaim valahogy... "nem érnek rá" , mármint soha nem jön össze a program amit szervezünk. Ráadásul hétfőn lesz a-a-izé ezt ide inkább nem írnám ki (nem azért mert cikis) ami miatt 5-6 hétig "életképtelen" leszek, vagyis ami miatt végképp nem tudok elmenni sehova. Úgyhogy próbálok nem nagyon belemerülni az önsajnálatba... mert az nem segít.
L/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!